Okula gitmemek için ne yapılmalı?

AhmetAli02314

Centipat
Arkadaşlar biliyorum sistem değişti denetimler sıkılaştı ancak gitmemek için ne gerekiyorsa yapabilirim. Yeter ki siz akıl verin. Son sınıfım. Okulda idare ile kavgalıyım. Ne yapmam lazım gitmemek için? Özel okullarda da böyle mi? Ders bile çalışamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar biliyorum sistem değişti denetimler sıkılaştı ancak gitmemek için ne gerekiyorsa yapabilirim. Yeter ki siz akıl verin. Son sınıfım. Okulda idare ile kavgalıyım. Ne yapmam lazım gitmemek için? Özel okullarda da böyle mi? Ders bile çalışamıyorum.
Özel okullarda ve fen liseleri gibi okullarda böyle değil maalesef o cidden kötü bir durum. Tüm devamsızlık hakları kullanildiysa dilekçeyi vs. bir deneyin öyle bir olay vardı galiba bende tam bilmiyorum.

Son senen zaten dişini sık benim daha 4 yıl var her gün okula gitmek çok sıkıcı.
Ben daha yeni üniversiteye geçtim keşke haftasonları da okul olsaymış diyorum. Lisedeki ortam eğlence ve samimiyeti asla bir daha bulamayacaksın mumla arayacaksın. Özel bir durum varsa o yüzden sıkıcıysa bilemem tabi.

Olumsuz konuşanları vb her şeyi boş ver TYT ve AYT'ye odaklan ileride bunun artısını mutlaka görürsün :d

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı