AhmetAli02314
Centipat
Sana bir şeyler mı yapıyor okul idaresi veya diğerleri?
Haksızlığa boyun eğmediğim için sürekli beni ezmeye çalışıyorlar şikayet ettim işe yaramadı.
özel okullarda vb. izin durumu var mıÖzel okullarda ve fen liseleri gibi okullarda böyle değil maalesef o cidden kötü bir durum. Tüm devamsızlık hakları kullanildiysa dilekçeyi vs. bir deneyin öyle bir olay vardı galiba bende tam bilmiyorum.
özel okullarda vb. izin durumu var mıÖzel okullarda ve fen liseleri gibi okullarda böyle değil maalesef o cidden kötü bir durum. Tüm devamsızlık hakları kullanildiysa dilekçeyi vs. bir deneyin öyle bir olay vardı galiba bende tam bilmiyorum.
yapamıyorum yaSon senen zaten dişini sık benim daha 4 yıl var her gün okula gitmek çok sıkıcı.
yapamıyorum yaSon senen zaten dişini sık benim daha 4 yıl var her gün okula gitmek çok sıkıcı.
bu işin sonu hayır değil psikolojik ilaç kullanıyorum aşırı agresifim hoca ona vurmam için her yolu deniyorOlumsuz konuşanları vb her şeyi boş ver TYT ve AYT'ye odaklan ileride bunun artısını mutlaka görürsün :d