Okula gitmeye korkuyorum

ertat10120

Yoctopat
Arkadaşlar okulun ilk günü korkuyorum. Bu sınıfta sevilmiyorum ve oturma düzeninde de tek başıma oturacağımdan eminim. Arkadaşımın olmadığı için teneffüste de aşırı sıkılıyorum sınıfta durunca rahat olamıyorum. Cunku sinifta durunca bir kere ustume kiz attilar. Sinif değiştirmeye fakat bir olay daha yasarsam sinifimin değişeceğini söylediler. Teneffuste direkt kendimi tuvalete hapsedip her seyi düşünmeye basliyorum. Butun arkadaslarim gitti ve yapayalniz kaldim. Ne tavsiye edersiniz?

Velinizle beraber müdüre dilekçeyle sınıf değiştirmek istediğinizi belirtin. Bir olayı daha beklemeyin.

... Arkadaş olalım mı?

Bunun neyini kanıt istiyorlar anlamadım ki. Bu olayın kanıtı olmaz. O üzerinize atılan kızı şahit tutun hiç değilse.
Hocam 3 kere gittik anlamıyor bunlar ortaokul diye uğraşmak mı istemiyorlar anlamadım. Yok sen sorun yaşarsan yanıma gel yardımcı olayım istediğin sınıfa veririm deyip duruyorlar.

Yasal hak diye biliyorum sınıf değiştirmek bu yüzden siz velinizle tekrar gidin üzerinize kız atmışlar bunu da belirtin.

Yasal hak diye biliyorum sınıf değiştirmek bu yüzden siz velinizle tekrar gidin üzerinize kız atmışlar bunu da belirtin.
Hocam kız atmayı belirmedim fakat dedim beni bu sınıfta kimse sevmiyor yalandan psikologa da gittiğimi söyledim fakat anlamıyorlar. Ailem de kızıyor tamam okul konusu kapat artık paşa paşa gideceksin diyor.

Hocam 3 kere gittik anlamıyor bunlar ortaokul diye uğraşmak mı istemiyorlar anlamadım. Yok sen sorun yaşarsan yanıma gel yardımcı olayım istediğin sınıfa veririm deyip duruyorlar.

Ortaokul değiştirseniz? Ve denildiği gibi yasal hak bu.

Hocam bence bir olay daha yaşarsınız diye düşünüyorum eğer dediğiniz kadar kötüyse sınıf şu 1 ay içerisinde böyle bir olay daha yaşarsınız sonra da başka sınıfa geçersiniz bence pek problem olmaz ama sınıf değiştirmemeleri değişik geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…