kardeşim sorununu bende yaşadım benim önerim karşı çıkman sen direndikçe dediklerini yapmadıkça seninle uğraşmayı bırakıcaklardır eğer bu şekilde çözülmesse instagram verirsen yardımcı olucak kişiler çıkacaktır elimden gelirse bende tabii
Hocam bu nasıl bir hikaye, dışarı çıkın ve futbol basketbol vs. oynayın. Kendinizi yormak istemiyorsanız satranç veya rubik küp de tercih edebilirsiniz. Yine de sosyal aktivitelere yönelmenizi öneririm.Arkadaşlar okulun ilk günü korkuyorum. Bu sınıfta sevilmiyorum ve oturma düzeninde de tek başıma oturacağımdan eminim. Arkadaşımın olmadığı için teneffüste de aşırı sıkılıyorum sınıfta durunca rahat olamıyorum. Cunku sinifta durunca bir kere ustume kiz attilar. Sinif değiştirmeye fakat bir olay daha yasarsam sinifimin değişeceğini söylediler. Teneffuste direkt kendimi tuvalete hapsedip her seyi düşünmeye basliyorum. Butun arkadaslarim gitti ve yapayalniz kaldim. Ne tavsiye edersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.