gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 6 Şubat 2022 #11 Hevesini biz getiremeyiz. Tamam.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 6 Şubat 2022 #12 Yszuf dedi: Bir kızı sev dolaylı yoldan okulu da sevmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Saçma görünebilir ama işe yarar bence.
Yszuf dedi: Bir kızı sev dolaylı yoldan okulu da sevmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Saçma görünebilir ama işe yarar bence.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 6 Şubat 2022 #13 Hoaxer dedi: Saçma görünebilir ama işe yarar bence. Genişletmek için tıkla... Kafa dengi insan olsa zaten arkadaşı da olurdu.
Hoaxer dedi: Saçma görünebilir ama işe yarar bence. Genişletmek için tıkla... Kafa dengi insan olsa zaten arkadaşı da olurdu.
5 569992 Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 6 Şubat 2022 #14 Darqx dedi: Okulda geçirdiğin zamanı boş olarak görüyorsan, ileride de boş görülürsün. Bunu unutma. Genişletmek için tıkla... Öğretildiği bilgiler ileride ne ****** yarayacak? gamecover dedi: Kafa dengi insan olsa zaten arkadaşı da olurdu. Genişletmek için tıkla... Lisede olur mu ki??
Darqx dedi: Okulda geçirdiğin zamanı boş olarak görüyorsan, ileride de boş görülürsün. Bunu unutma. Genişletmek için tıkla... Öğretildiği bilgiler ileride ne ****** yarayacak? gamecover dedi: Kafa dengi insan olsa zaten arkadaşı da olurdu. Genişletmek için tıkla... Lisede olur mu ki??
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2022 #15 Silinen üye dedi: İleride hiçbir işime yaramayacak bir sürü bilgi öğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Temel bilimleri öğrenmek zorundasın yoksa ortaya bir sürü cahil ama kendini bilgili sanan insan çıkar. Her ne kadar lise müfredatı bu olayın dozunu aşsa da okulda öğrenilen bilgilere yararsız ve işe yaramaz diyemem.
Silinen üye dedi: İleride hiçbir işime yaramayacak bir sürü bilgi öğreniyorum. Genişletmek için tıkla... Temel bilimleri öğrenmek zorundasın yoksa ortaya bir sürü cahil ama kendini bilgili sanan insan çıkar. Her ne kadar lise müfredatı bu olayın dozunu aşsa da okulda öğrenilen bilgilere yararsız ve işe yaramaz diyemem.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Şubat 2022 #16 Aynı benim gibi konuştun. Hak veriyorum
J JohnTheMark Picopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #17 Ben okulu ve dersi seviyorum sadece oradaki ortamı sevmiyorum sözde arkadaşlarımı sevmiyorum okulda ders hariç hiçbir şeyi sevmiyorum.
Ben okulu ve dersi seviyorum sadece oradaki ortamı sevmiyorum sözde arkadaşlarımı sevmiyorum okulda ders hariç hiçbir şeyi sevmiyorum.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.425 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 6 Şubat 2022 #18 Yszuf dedi: Bir kızı sev dolaylı yoldan okulu da sevmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Etkili yöntem. Devamsızlık yapmadım bu yöntemi uygulayınca.
Yszuf dedi: Bir kızı sev dolaylı yoldan okulu da sevmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Etkili yöntem. Devamsızlık yapmadım bu yöntemi uygulayınca.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.956 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2022 #19 ItsAllGoodman dedi: 8. sınıfta okuldan sıkıldıysan daha çok çekeceğin var. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız fakat sizin her PP'nizi gördüğümde halka el sallayan RTE sanıyorum.
ItsAllGoodman dedi: 8. sınıfta okuldan sıkıldıysan daha çok çekeceğin var. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız fakat sizin her PP'nizi gördüğümde halka el sallayan RTE sanıyorum.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Şubat 2022 #20 Yszuf dedi: Bir kızı sev dolaylı yoldan okulu da sevmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Sevecek kız mı kaldı be abi?
Yszuf dedi: Bir kızı sev dolaylı yoldan okulu da sevmeye başlarsın. Genişletmek için tıkla... Sevecek kız mı kaldı be abi?