Okula gittiğimde kokuyorum

Selamlar, cidden artık kafayı yemek üzere olduğum bir durum yaşıyorum. Ben 12. sınıfa gidiyorum ve aşırı irite olduğum bir olay var. Dışarı çıkıp da kapalı bir ortama girdiğim anda kokuyorum. Konu normalde basit olmalıydı ancak her gün duşa girerim, aynı kıyafeti ikinci kez giymem, deodorant ve parfüm kullanırım hatta yanımda cep parfümü bile taşırım. Evdeyken çok gariptir ancak koku almıyorum ama dışarı çıktığım anda koku başlıyor. Dostuma, aileme sordum bana hayır kokmuyorsun dediler ancak sadece benim olduğum bir ortamda bile bu kokuyu alıyorum. Bu koku geldiği anda öğretmenden izin isteyip tuvalete gidiyorum. Önce kıyafetimi sonra vücudumu kokluyorum ancak sadece parfüm nadiren de normal bir ter kokusu oluyor ama benim aldığım koku başka. Pis bir insan kokusu. Bir bilgisi olan bunu daha önce yaşayanlar falan varsa yardımcı olun çünkü kafayı yemek üzereyim.

Bazı insanlarda gereksiz bir temizlik takıntısı var. Başkasının dokunduğunu ellemez, sürekli kolanya taşır, her kokuyu alır ve benzeri. Bence sizde de buna benzer bir şey var. Psikolojide obsesif takıntı falan diyorlardı buna. Bence psikoloğa gidin. Bunun temizlikle ilgisi yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı