Okula mizah hesabı açmak bir problem yaratır mı?

cinar1110

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2021
Mesajlar
167
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Ben eğitim gördüğüm okulun adı altında bir mizah hesabı açtım ve içinde okulla alakalı sadece 1 tane post var ve o postta ise Ryan Gosling motor suruyor ve üstte okulun Google Maps konumu var. Bu post dışında okulla alakalı hiçbir post yok. Sizce başım derde girer mi veya "kurum ismini kötüye kullanma" gibi bir nedenden disiplin kuruluna gider miyim?
 
Herkese merhaba. Ben eğitim gördüğüm okulun adı altında bir mizah hesabı açtım ve içinde okulla alakalı sadece 1 tane post var ve o postta ise ryan gosling motor suruyor ve üstte okulun Google maps konumu var. Bu post dışında okulla alakalı hiçbir post yok. Sizce başım derde girer mi veya "kurum ismini kötüye kullanma" gibi bir nedenden disiplin kuruluna gider miyim?

Müdür falan görmezse bir cacık olacağını sanmıyorum. Ne mizahlar yapılıyor buna mı takılacaklar? Hükümet eleştirisi falan yapmazsan tabii.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Müdür falan görmesse bir cacık olacağını sanmıyorum. Ne mizahlar yapılıyor buna mı takılacaklar. Hükümet eleştirisi falan yapmazsan tabii.

Yok hükümet eleştirisi veya siyasi şeyler yok içinde. Müdür görürse düzgün bir şekilde iza edebileceğime güveniyorum.
 
Yok hükümet eleştirisi veya siyasi şeyler yok içinde. Müdür görürse düzgün bir şekilde iza edebileceğime güveniyorum.

O zaman sakınca yok. Rahatça paylaşım yapabilirsiniz.
 
Hocam instagram hesabının size ait olduğunu anlayacak bir açık verdiyseniz, isminizi yazdıysanız ya da arkadaşlarınızın sizin olduğunu biliyorsa başınız büyük derde girebilir, okuldan bile atabilirler dayak bile yiyebilirsiniz ve bu konu hakkında hiçbir şey yapamazsınız, yargı onlara işliyor maalesef.
 

Geri
Yukarı