Okula özel hesap açmak suç mu?

littlearda10

Femtopat
Daha fazla  
Okula özel tsgaltestobabalar diye bir hesap acmislar ve okula ozel videolar yapmislar. Bu kuran kisiyle sohbet muhabbet ederken kufur etti. Ben de yine kufrederse onu bulacagimi ve şikayet edeceğimi soyledim. O da random atip yine kufur etti. Bunu şikayet edersem bulurlar mı? Sayfa kapanır mı?

Son düzenleme:
Bizim okulda da aynı şekilde olmuştu bir kızla ilgili dedikodu yaymışlardı fakat hesap sahibini bulamadılar onun yerine kızın anne babası hesap sahibini tehdit etti büyük ihtimalle Gmail ile açmışlardır o yüzden sıkıntı bulman

Okula özel hesap acmislar ve okula ozel videolar yapmislar. Bu kuran kisiyle sohbet muhabbet ederken kufur etti. Ben de yine kufrederse onu bulacagimi ve şikayet edeceğimi soyledim. O da random atip yine kufur etti. Bunu şikayet edersem bulurlar mı? Sayfa kapanır mı?
Şikayet edersen bulurlar.Okula özel ise o kişi için sicil işlemi bile yapılabilir.

Evet müdürün izni yoksa suç diye biliyorum. Başka okuldan arkadaşımın direkt derste çocuk polise götürüldüğünü bile gördüm. Sicile bile geçti. -bizzat biliyorum kendi anlattı gösterdi falan kanıtlarla başkasından falan duymadım- .Ayrıca müdürün izni varsa yine gidip müdüre söyleyebilirsin hem böyle daha kolay olur çocuğun ceza vs alması
Geçmiş olsun

Okuldan izinsiz eğer açılıyorsa bu sayfa suçtur, okul yönetimine şikayet edebilirsiniz.

Uğraşacağına değmeyecek yüksek ihtimal.

Sonda söyleyeceğimi başta söyleyeyim bulurlar. Ama uğraşma engelleyip geçebilirsin mesela kafana takmana değecek bir sonuç çıkmaz çok da önemli bir mesele de değilmiş zaten tsgalde son sınıfım bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı