Okulda 3 kişi tarafından sıkıştırıldım ve yumruk yedim

Darp raporu alıp önce okula ardından CİMER'e yaz.

Babama söyledim yarın bizim bir arkadaş var o tanıyordu o çocuğu adresini soracağım sonra babam beni alacak gideceğiz bir konuşcacak mış babam.
Gerek yok kardeşim. Doğrudan önce okul müdürüne gitsin baban. Bu akşam cimere yaz. Sakın kapılarına gitme. Haklıyken haksız duruma düşersin.

Kardeşim eğer cidden gözün mosmor oldu ise git darp raporu çıkar ve şikayetçi ol böyle konuların ciddiyetini anlayabilirler hem para alırsınız hocam ve darpçı kişi dersini rahatlıkça alır en iyi yöntem bu.

Kardeşim git darp raporu al sonra okula git şikayetçi ol. Evlerine falan da gitmeyin kavga olursa haksız olursunuz. Belki disipline gider.

Şİddet çözüm olsaydı dövüş sanatlarına gerek yok, (tabii ki kendini koruyabilsin o ayrı) eline sopa alıp kafalarını kırsın. Orası bir okul ve disiplin yönetmeliği var. Okulda biri vursa bile engelleyip karşılık vermeyeceksin ki onlar her alanda suçlu olsun.

Dayak yemişsin git müdüre şikayet et babana da söyle onlar kim de seni dövüyor. Git milli eğitime kadar atsınlar böylelerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…