Okulda 3 kişi tarafından sıkıştırıldım ve yumruk yedim

Merhaba, az önce okuldan döndüm. 7. sınıfım, 3 tane beyin yoksulu beni ittirdi "Yea hadeğ hızlı yürüsene yhağğ" diye. Gayet sakince "Ne yapıyorsunuz amacınız ne sizin?" diye sordum. Sonra bir yumruk yedim gözümün altı mosmor oldu. Ben de karşılık verecektim ama ağlamaklı oldum ve kavga konusunda hiç becerikli değilim. Çok ağlak biriyim, ne yapacağım ben bu çocuklara? Babama söylesem çok sıkıntı çıkartır. Çevremde çok arkadaşım da yok. Bu çocuklara dersini nasıl verebilirim?

Darp raporu alıp önce okula ardından CİMER'e yaz.

Babama söyledim yarın bizim bir arkadaş var o tanıyordu o çocuğu adresini soracağım sonra babam beni alacak gideceğiz bir konuşcacak mış babam.
Gerek yok kardeşim. Doğrudan önce okul müdürüne gitsin baban. Bu akşam cimere yaz. Sakın kapılarına gitme. Haklıyken haksız duruma düşersin.

Kardeşim eğer cidden gözün mosmor oldu ise git darp raporu çıkar ve şikayetçi ol böyle konuların ciddiyetini anlayabilirler hem para alırsınız hocam ve darpçı kişi dersini rahatlıkça alır en iyi yöntem bu.

Hocam böyle kendini bilmezlere pabuç bırakmayın size tavsiyem dövüş sanatlarına yönelin ki böyle karşınıza 3 dallama çıkarsa yapıştırın ağzına iki tekme yumruk dalın var gücünüzle. Geçmiş olsun.

Şİddet çözüm olsaydı dövüş sanatlarına gerek yok, (tabii ki kendini koruyabilsin o ayrı) eline sopa alıp kafalarını kırsın. Orası bir okul ve disiplin yönetmeliği var. Okulda biri vursa bile engelleyip karşılık vermeyeceksin ki onlar her alanda suçlu olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı