Okulda alay konusu oluyorum sebebi ise alevi dinine sahip olmam alevi ile mizah şeyler atıyorlar ve sınıftaki herkes dalga geçiyor. Artık çok bunaldım bu durumdan sizce ne yapmalıyım?
Okulda alay konusu oluyorum sebebi ise alevi dinine sahip olmam alevi ile mizah şeyler atıyorlar ve sınıftaki herkes dalga geçiyor. Artık çok bunaldım bu durumdan sizce ne yapmalıyım?
Sakın kendini ezdirme ve tepkisiz kalma. Sen ne kadar tepkisiz kalırsan onlar daha çok üstüne gelir. Ama şimdi tepkisiz kalmayacağım diyede kavga etme. Ezdirme kendini. İdareyle iletişme geç.
Kendisini ezdirmektense böyle davranması iyidir zamanında aynılarını bende yaşadım ne zaman sussam sessiz kalsam böyle davranan türemeler arttıkça arttı ne zaman sessizliğimi bozdum hepsi azaldı.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+