Okulda dalga konusu olmak

Ne tarz bir dalga geçme olayı anlamadım ama ilk yapıldığı zaman üzerine gitmeniz lazımdı. Yüz verirseniz daha çok yapmaya devam ederler, geçmiş yıllarda başıma gelmişti. Bu tarz tiplerin %90'ı olay büyürse geri vites atıyorlar zaten geri vites atmasa bile uygun ortamda gereken yapılmalı.

Genellikle sorgulamayan yada sorgulayınca çok anlamsız şeylri sorgulayıp kendine dert edinen ergenler ve geneli böyle malesef. Arkadaşım bana şunu yaptı bunu yaptı okulda şu şunu demiş psikolojim bozuldu. Şimdi Bir öğrencinin bütün sorumluluğunu ailesi ve ihtiyaç gereçlerini yiyeceğini ailesi ödüyor. Aileside çocuğa güveniyor okulda çalış üniversite oku çalış diye ama çocukta bundan yararlanıp yalan dolanla yiyor içiyor harcıyor gezip tozuyor eğleniyor. Sonrada
'Benim şuyum kötü şuyum iyi ben kendi kararlarımı verebiliyorum vb.' Bak kardeşim 16 17 yaşıma geldim ama şu çocukların psikolojisi banada saçma geliyor biliyorum çıldırtıyor, Bende anksiyete var ve daha birini tanımadan konuştuğu için çocuk içinde seni başka bir açıdan yorumlayıp öyle eleştiriyor kendini akıllı zannediyor. Bu çocuklara doğruyu anlatamazsın. anlamazlar dalgaya vurur çünkü içinde beyin yok bomboş kafası başka yerinde geziyor atsan atılmaz satsan satılmaz. Beni anksiyetem zorluyor ama olgun karşılıyorum. Yani demek istediğim uğraşılmaz çok diyorsa rezil edecek utandıracak birşey yapmaya çalışıyorsa git üstüne vur tokat bişey at başka türlü birşey anlatamazsın malesef :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı