Okulda aşağılanmak

Kendinde diyorsun. Bizim okulda da alt dönemler dikleniyor ne yapalım hepsini dövelim mi? Geleceğini düşün etrafındakilerin seni nasıl göreceğini düşün. Gerçekten, evet takmamak bazen zor oluyor ama bu tarz birini 1 saniye düşünmen hata.

Diklenenlere lafım yok ama ben buna benzer beni çok rahatsız eden arkadaşım vardı dediğimi yaptım tuvalette dövmedim iz bırakmadım bende hocaların gözünde saygınım işini temiz yap çocuk akıllansın sende yoluna bak.

O hareketi bir sürü adamın içinde yaptı beni bu sinir ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kavgaya girme fakat kendinide ezdirme, düzgünce uyar baktın olmuyor biraz üstüne yürü korkmadığını görsün devam ederse bu durumu okulun yönetimi ve ailenle görüş. Mevzu uzarsa kanıtın veya şahitlik yapacak arkadaşların varsa şikayette bile bulunabilirsin, veletin hayatı sicille başlasın

Ense köküne kara lanet gibi çök bakalım şaka yaparcasına. Tepki verirsen dalarsın abim.

Yarını öyle bekliyorum ki o yaptığı hareketi ona yedireceğim, akıllanmazsa çeneye yumruk obezsin, vasıfsızsın, zeki değilsin, yakışıklı değilsin, becerikli değilsin bu hayatta gurur duya bileceği tek bir başarısı bile olmayan insanların nasıl kendini bu kadar harika biri olarak görebilir anlamıyorum. Sakin tabiatlı birisiyim kavgadan uzak duruyorum diye zayıf halkayım sanıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kavga ederken konuşma hiç laf etme. Danayı yere serdikten sonra uzaklaştırırlarken seni birkaç küfür salla daha efektif olur.

Ya vur ya kaç, başka çaren yok.

Madem kavgayı garantiliyorsun, ilk yumruğu kesinlikle sen atmalısın. Güzel bi yumrukla direncini kırarsın. Obez diyorsun birde, karnına sert yumruk atarsan eğilir, belki nefesi kesilir o arada patlat bi tane suratına zaten o ara ayırırlar direnci de düşer. İyi şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…