Okulda aşağılanmak

Okulun en başarısız sınıfında LGS en az puan alan sınıfta bir vasıfları yok, başarıları yok.
Kendisi obez çenesine yumruğu koyduğum an bayılır.

Okulda abilik taslıyor hayatında velisini gururlandırmamışdır onlar, yarın hesablaşacağım dayak yersem bile o hareketini ona yedireceğim başarılı olduğu bir alan yok hayatında.

Kendinde diyorsun. Bizim okulda da alt dönemler dikleniyor ne yapalım hepsini dövelim mi? Geleceğini düşün etrafındakilerin seni nasıl göreceğini düşün. Gerçekten, evet takmamak bazen zor oluyor ama bu tarz birini 1 saniye düşünmen hata.

Diklenenlere lafım yok ama ben buna benzer beni çok rahatsız eden arkadaşım vardı dediğimi yaptım tuvalette dövmedim iz bırakmadım bende hocaların gözünde saygınım işini temiz yap çocuk akıllansın sende yoluna bak.

Kendinde diyorsun. Bizim okulda da alt dönemler dikleniyor ne yapalım hepsini dövelim mi? Geleceğini düşün etrafındakilerin seni nasıl göreceğini düşün. Gerçekten, evet takmamak bazen zor oluyor ama bu tarz birini 1 saniye düşünmen hata.
O hareketi bir sürü adamın içinde yaptı beni bu sinir ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam aleyküm arkadaşlar yakında okulda bir tedbir olacak askerler gelecek. Bende iştirak ediyorum bu tedbirde. Bugün ilk ders çağırdılar gitdik ancak bu hazırlıkdı, bende gitdim. Oraya gidince bir tane okulun şişman çocuk var geldi benim yanımdakı arkadaşım ona selam verdi ondan bende selam verdim.
Sonra bana el ense atdı tavşan falan dedi o an orada hoca vardı diye ben çok karşılık vermedim ancak düşündükce kanıma dokunuyuyor. Böyleleriyle kavga etmekden bıktım artık bugün okulda aradım onu ama bulamadım yarın yine arayacağım. Kendim dövüşlü okul kavgası hiç yapmadım, ancak ondan önce güreşle ilgilendim ve dayıoğlum bana boks teknikleri öğretmişti. Bana bu durumda cevap verin, ben ne yapabilirim?
Kavgaya girme fakat kendinide ezdirme, düzgünce uyar baktın olmuyor biraz üstüne yürü korkmadığını görsün devam ederse bu durumu okulun yönetimi ve ailenle görüş. Mevzu uzarsa kanıtın veya şahitlik yapacak arkadaşların varsa şikayette bile bulunabilirsin, veletin hayatı sicille başlasın :)

Ense köküne kara lanet gibi çök bakalım şaka yaparcasına. Tepki verirsen dalarsın abim.

Yarını öyle bekliyorum ki o yaptığı hareketi ona yedireceğim, akıllanmazsa çeneye yumruk obezsin, vasıfsızsın, zeki değilsin, yakışıklı değilsin, becerikli değilsin bu hayatta gurur duya bileceği tek bir başarısı bile olmayan insanların nasıl kendini bu kadar harika biri olarak görebilir anlamıyorum. Sakin tabiatlı birisiyim kavgadan uzak duruyorum diye zayıf halkayım sanıyorlar.

Yarını öyle bekliyorum ki o yaptığı hareketi ona yedireceğim, akıllanmazsa çeneye yumruk obezsin, vasıfsızsın, zeki değilsin, yakışıklı değilsin, becerikli değilsin bu hayatta gurur duya bileceği tek bir başarısı bile olmayan insanların nasıl kendini bu kadar harika biri olarak görebilir anlamıyorum sakin tabiatlı birisiyim kavgadan uzak duruyorum diye zayıf halkayım sanıyorlar tavşanı bayıltınca onu görecek obez.

Kavga ederken konuşma hiç laf etme. Danayı yere serdikten sonra uzaklaştırırlarken seni birkaç küfür salla daha efektif olur.

Kavgaya girme fakat kendinide ezdirme, düzgünce uyar baktın olmuyor biraz üstüne yürü korkmadığını görsün devam ederse bu durumu okulun yönetimi ve ailenle görüş. Mevzu uzarsa kanıtın veya şahitlik yapacak arkadaşların varsa şikayette bile bulunabilirsin, veletin hayatı sicille başlasın :)
Yarın konuşacam atarlanar eli kalkarsa direk çenesine yumruğu koyucam ben kavga etmemeye çalışdıkça benim daha da üstüme geliyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı