Okulda ayıp şeyler yapan öğrenciye hakaret edildiği için hakaret eden kişi disipline gider mi?

Okul yönetimi zaten bunlara ragmen beni disipline yollayacagını söylüyor eger CİMER'den şikayet etmeseymişim aramızda halledecekmişiz ama artık resmi belge lazım oldugu için beni disipline yollayacaklarmış.

O nasıl oluyor sana okul bu şey için disiplin cezası veremez bence bir avukatla görüşür müsün tanıdığım avukat var istersen? Sana yardımcı olabilir.
 
Vallahi herkese zorunlu eğitim olmayacak ama zorunlu eğitim diye diye okumak isteyenlerin de canını sıkıyorlar.

Biyoloji hocam söylemişti: Keşke bazılarını saçlarından tutup okuldan atabilsek ama olmuyor işte. Benzeri bir şey demişti. Aslında bu veliyle alakalı bir durum.
 
Herkesin kişisel sorunları bence biz buraya herkesin kişisel sorununu çözmek ve bizim kendi sorunlarımız için yaratıldı bu site senin yaptığın cevap çok saçma.
konuyu okudum ve aklıma gelen bu ne saçma konu oldu konu harbi saçma salağın teki çıplak kadın çizecek bakın bunun anası diye dolaşacak sende oturacan saçma en başında orda tepki gösterse bu olmazdı kısacası saçma bir konu benim gözümde.
 
O nasıl oluyor sana okul bu şey için disiplin cezası veremez bence bir avukatla görüşür müsün tanıdığım avukat var istersen? Sana yardımcı olabilir.
teşekkür ederim zaten müdür yardımcılarıyla aram iyi haftaya pazartesi kurulda üzgün oldumu söylerim konu kapanır diye düşünüyorum
 
Okul yönetimi zaten bunlara ragmen beni disipline yollayacagını söylüyor eger CİMER'den şikayet etmeseymişim aramızda halledecekmişiz ama artık resmi belge lazım oldugu için beni disipline yollayacaklarmış

Yollasınlar o zaman, disiplin kötü bir şey değil ki. Paşa paşa savunmanı verir çıkarsın. İşgüzarlık yapmışlar, CİMER şikayetlerini kimse sallamıyor.
 
Bence, bu konu üzerine psikolojik bir araştıma yapılması lazım. Neredeyse okuldaki öğrencilerin %75, 15'i olgunlaşmamış kişiler.
 
Konuyu okudum ve aklıma gelen bu ne saçma konu oldu konu harbi saçma salağın teki çıplak kadın çizecek bakın bunun anası diye dolaşacak sende oturacan saçma en başında orada tepki gösterse bu olmazdı kısacası saçma bir konu benim gözümde.

Oda senin düşüncen herkesin düşüncesi farklı seninki bambaşka bence senin öyle cevap vermen saçmalıktı.

Teşekkür ederim zaten müdür yardımcılarıyla aram iyi haftaya pazartesi kurulda üzgün oldu mu söylerim konu kapanır diye düşünüyorum.

CİMER çok geç işliyor diye biliyorum ya da şehir efsanesidir karakolla görüşsenize.
 

Geri
Yukarı