Okulda dışlanıyor muyum?

yalnızinsan3323

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar direkt konuya gireceğim 7.sınıfa gidiyorum. Okulda dışlanıyor muyum yoksa her şeyi yanlışmı anlıyorum bilmediğim için bu konuyu açtım. Öncelikle okulda örnek vermek gerekirse görsel dersi gibi ayrı sınıfı olan derslerin sınıfına çıktığımızda herkes bir arkadaşının yanına geçiyor beni yanına çağıran bile yok. Hatta yanına oturmaya çalıştığımda o yer dolu deyip arkamdan gülenler var. Soy adımla dalga geçenler var. En basit örneklerden biri bugün birinden sakız istediğimde tüm sınıfa dağıtmasına rağmen bana vermedi. Belki alınılmayacak şeylerdir bunlar ben boş alınıyorum diye düşünüyorum. Eğer alınılacak şeylerse ve yanlış anlamıyorsam bu duruma karşılık ne önerirsiniz?

Kafana takma dostum, insanların yanına git muhabbet sohbet et kaynaşmaya çalış herşey zamanla geçer

Yok dostu sadece sınıfa alışman gerek daha yeni başladı tanışırsın grup olmuşalr demek ki yakında sende onlardan olursun.

Kilolu musun, kendi cilt bakımına önem veriyor musun, temiz kokuyor musun, giyimin iyi mi, ağız bakımı yapıyor musun? Bunlar aşırı önemli şeyler özellikle kızlar için.
7. sınıfta tarzımdan 8.sınıfta kokumdan,9.sınıftan ağız kokusundan 1-2 kez laf yedim düzelttim mi evet şu anlık bir durumum yok hafif kilom var onu da vermeye çalışıyorum kendine bir bak cidden bazıları bunu yanlış anlayabilir ama bunlar önemli konular iyiliğin için söylüyorum bir de insanlardan çekinme konuş.

Kızlarla aranız nasıl?

Bir tek sırada yanıma oturanlarla ufak tefek diyaloğum var o kadar.

Kafana takma dostum, insanların yanına git muhabbet sohbet et kaynaşmaya çalış her şey zamanla geçer.

Yok dostu sadece sınıfa alışman gerek daha yeni başladı tanışırsın grup olmuşalr demek ki yakında sende onlardan olursun.

Sınıfın yarısını tanıyorum karmadan dolayı diğer yarısı karıştı.

Kilom yok cilt bakımına önem ne yapabilirim bilmiyorum parfüm sıkıyorum okula giderken koku olarak ağız bakımı olarak da diş fırçalıyorum. Öz güven eksikliğim var tahtaya kalkıp sroyu bilemediğimde dalga geçiyorlar.

O yaşlarda benimde vardı açık olayım, ama sınıftakiler ile kaynaşmaya başlayınca geçti gitti

Kardeşim, bu yaşlarda hepimizin zorlandığı durumlar vardır, ama bunu aşmak mümkün. Kendine güvenini artırmak için boks, güreş gibi bir spor dalına yönelmeyi düşünebilirsin. Bu sporlar sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da seni güçlendirir. Örneğin, boksa başladıktan sonra kendini daha güçlü hissedeceğine ve zamanla hem özsaygının hem de çevrendeki insanların sana bakışının değişeceğine eminim. Hatta sadece 6 ay gibi kısa bir sürede bile farkı görebilirsin. Unutma, bu süreçte en önemli şey kendine inanman ve sabırlı olman. Lisede altın çağını yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…