BossProxy
Centipat
Daha fazla
İzin ver sana bir tavsiye verim hangi yaşta olursan ol yıl içerisinde kendini kötü hissetiğin boş hissetiğin ya da yalnız hissetiğin zamanlar olacak sana git onu bunu şunu yap diyemem ama etkinlik yapmak gerçekten kafanda şöyle bir algı oluşturur "benim de bir yeteneğim var!" bu yüzden ilk önce daha çok kendini seversin sen zaten kendini sevip kendin olursan gerisi gelir biliyorsunki hayatta hepimizin başına kötü şeyler gelir önemli olan bunlardan bir ders çıkarmak mesela bugün okula gittin ve arkandan konuştular önemli değil çünkü zaten bunu yapan insanların daha kendilerine karşı bir özsaygısı yok tecrübeli insan bilir kendisi ile dalga geçildiğinde nasıl hissedildiğini bu sebeple başkası ile dalga geçmek istemez yani sende içinde çok düşünmemelisin daha uzun bir hayatın olacak seveceğin şeyler olacak nefret edeceğin şeyler olacak bu yüzden sadece yapmak istediğini yap ister dersine odaklan ister geceleri sorgula ama unutma zaman geçiyor ve sen büyümeye ve olgunlaşmaya devam ediyorsun.
Bunu bu kadar uzun yazmam kendimi senin yerine koymamdan ötürü hoş bende o yaşlarda öyle düşünmüştüm umarım sende anlamışsındır günün birinde geçmişini hatırlayıp yav be bende böyle biriymişim diyeceksin yani keyfine bak!
Bunu bu kadar uzun yazmam kendimi senin yerine koymamdan ötürü hoş bende o yaşlarda öyle düşünmüştüm umarım sende anlamışsındır günün birinde geçmişini hatırlayıp yav be bende böyle biriymişim diyeceksin yani keyfine bak!