Okulda dışlanıyorum

Arkadaşları boşver derslere fokuslan veya arkadaş ortamını değiştirebilirsin büyük sınıflarla takıl faydası oluyor.

Toplu sohbetlerde bu sorunu ben de yaşıyorum. Sesim sınıftakilere göre daha kısık çıkıyor, sürekli bağırsam boğazım ağrıyor ses kısık olunca da sözüm sürekli kesiliyor çoğu dediğimi duymuyor bile. Gerçekten sinir bozucu.

1 tane gerçek arkadaşın olsun yeter gerisini boş ver bu herkesin zaman zaman maruz kaldığı bir durum sessiz kalıp hayatına devam edeceksin bir kere bende.

1 tane gerçek arkadaşın olsun yeter gerisini boş ver bu herkesin zaman zaman maruz kaldığı bir durum sessiz kalıp hayatına devam edeceksin bir kere bende.

Sıkıntı orada zaten hocam 1 tane bile arkadaşım yok .

Bence burada kendini küçük görmüşsün gibime geldi. Sonuçta eğer böyle bir çevren var ve umurlarında değilsen benim niye umurumda olsun bu gibi insanlar Hatta şanlısın gibime geldi en azından hayatına bunun gibi insanları böylece almamış olursun tabi benim görüşüm.

Sıkıntı orada zaten hocam 1 tane bile arkadaşım yok .
Benim de hiç arkadaşım yok 0. Çünkü aşırı çekingenim tanımadığım biriyle konuşmak için bana bıçak dayamanız lazım. Bu özelliğimden nefret ediyorum.

Benim de hiç arkadaşım yok 0. Çünkü aşırı çekingenim tanımadığım biriyle konuşmak için bana bıçak dayamanız lazım. Bu özelliğimden nefret ediyorum.
Kaçıncı sınıfsınız?

Bıçak iyi valla abartmıyorum bana makinalılarla minigunlarla gelirseniz belki ama belllllllllllllki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…