Okulda dışlanıyorum

Lisedeyken bende öyleydim hep laf atarlardı niye konuşmuyorsun diye hiçte umrumda değildi sende takma boşver.

Sıkıntı orada zaten hocam 1 tane bile arkadaşım yok .

Okul daha yeni açıldı dostum bulursun, ama bulamazsan da üzülme. Başka insanlar seninle konuşsun diye kendini değiştireceğine değiştirme daha iyi.
(Unutma ki bunlar benim yalnızca tavsiyemdir, adını bile bilmiyorum yani bu dediklerimde yanılmam muhtemel.)

Ortaokulda çok arkadaşım vardı hepsini seviyordum. Ama lisede olmadı. Pandemiden dolayı sanırım çok utangaç olmuşum. 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum. Zaten sesim ince.

Ortaokulda çok arkadaşım vardı hepsini seviyordum. Ama lisede olmadı. Pandemiden dolayı sanırım çok utangaç olmuşum. 2 kelimeyi bir araya getiremiyorum. Zaten sesim ince.
Aynıyız hocam insanların gözüne bile bakamıyorum.
Teneffüslerde ne yapıyorsunuz? Ben bu teneffüs ne yapıyım diye düşünüyorum hep. Yapacak birşey bulamadığım için .

Hayır dikkat çekemiyorum sadece.
Teneffüslerde genelde kitap okuyorum (maymun kafesinde).

Bende hiç öyle bir şey olmadı ama seni dinleyen birini elbet bulursun. İlla erkek olacak değil ya kızda olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…