Okulda En Nefret Ettiğiniz Şeyler

Öncelikle o bir soru cümlesi değil. Soru işareti koyunca soru anlamı katmıyorsunuz.
Lisede ben de görmedim. Çok prestijli devlet liselerinde ya da özel liselerde olabileceğini düşünüyorum. Üniversite olarak 7-8 tane görmüşümdür, sınıfında klima olmayan üniversite görmedim.
Vay arkadaş ya ben bilmiyodum zaten soru cümlesi olmadığını(!)
Bu arada o soru işaretini de yanlışlıkla koymuşum bay çokbilmiş.
 
Bizimkiler telefon koyma dolabının kilidini kırıp telefonlarını alıyolar 😐
Ben açık liseye geçmeden önce bizim okulda da bunu yapanlar vardı. Müdür yakalayınca fena ceza veriyordu.
Ben de söyleyeyim; aşağılayanlar, peşimden ayrılmayanlar, ufacık hatada bütün okulun bana musallat olması, saçma sapan şakalardan bıkmayıp yapmaya devam edenler (zamanında onlarla aşırı kavgalıydım, az kalsın ağır ceza yiyecektim), her gün ödev verilmesi (en nefret ettiğim olay), hiçbir yerde rahat bırakmayanlar...
Bu kadar olaydan dolayı açık liseye geçtim.
 
Bazı profesörlerin egosu. Üninin ilk yılı, herkes ortamda yeni.

Üniversitede sınıf tahtaları kat kattı. Profesör tahtaya yazdı, yazdı, yazdı... Doldurdu. Sonra çözdük soruları. Arkadan biri ''hocam tahtayı silecek misiniz'' dedi. Profesör uzaktan tahta siliciye mi benziyorum? dedi. Çocuk estağfurullah deyip sustu. Cevap verse takacak çocuğa, bırakacak.

Bir de taktıkları öğrenciye takıyorlar, dönemi geçememesi için ellerinden geleni yapıyorlar. Prof olmuşlar ama adam olamamışlar işte diyorum.

Sert, kadın bir profesörümüz vardı. Finalde 10 dakika önce herkes sınıfta olsun, geç kalanı ''yazılı'' mazereti yoksa almayacağım dedi. O gün ne hikmetse derslere geç kalmayan ben finale geciktim, idaredeydim. Birkaç arkadaşla birlikte bizi sınıfın ortasına aldı,

''Eşek kadar adamsınız, bir sınava yetişemiyor musunuz evladım'' dedi. Gidip mazeret aldık, 10 dakika sonra başlattı sınavı. Biz neleri yaptık, 10 dakika finale geç başlamışız, koyar mı be hocam, saygılar :)

Geçtim tabii ki sınavı 😎
Bunun gibi anıları bu forumda çoğunlukla senden duyuyorum. :)
 

Geri
Yukarı