Okulda eşofman yasağı ve pantolon zorunluluğu var

kamilarda71

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bu sene 8. sınıfa geçtim okul açılmadan önce okul formasın aldık fakat bu sene normalda pantolon zorunluluğu yoktu, siyah bir eşofman giyince karışmıyorlardı. O yüzden sadece üstüme aldım ve 2 tane siyah eşofman aldım, ama bugün sınıf grubuna müdürmesaj gönderdi ve eşofman yasaklandı ve pantolon zorunluluğu kurul kararınca karar verilmiş.

Şimdi ben ne yapayım? Pantolon 750 TL o fiyata pazardan 2-3 tane eşofman alabiliyorum ayrıca daha rahat örneğin tuvalette düğmelerle uğraşmıyorsun hadi onu geçtim ben okula bisikletle gidiyorum. Pantolon yırtılacak gibi oluyor.

Siz bu karar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bildiğin para sömürüsü zaten pantolon giymeyi sevmiyorum.

Okul forması zorunlu tutulmamalı, tek renk zorunlu olabilir ama forma zorunlu olmamalı.
1725652187010.png

LGS'ye iyi çalış bir şey olmaz

Yahu LGS ile pantolon yasağının ne alakası var. Ehliyet sınavı ile benzin benzetmesi gibi bu, ya da ahiret sınavı ile dua ezberlemenin.

Sene başı karar uymak zorundasın. Yoksa disiplin cezası verilebilir. Her şey yasal duruyor.

Her şey yasal duruyor, ama etik durmuyor. Halkımız büyük bir ekonomik krizden geçerken öğrencileri böyle zor bir durumda bırakamayız. Üstelik çoğu okulun Her yıl A4 istediğini de unutmayalım.

Okul forması zorunlu tutulmamalı, tek renk zorunlu olabilir ama forma zorunlu olmamalı.
Eki Görüntüle 2304729

Yahu LGS ile pantolon yasağının ne alakası var. Ehliyet sınavı ile benzin benzetmesi gibi bu, ya da ahiret sınavı ile dua ezberlemenin.

Amerika bayrağının olması da ayrı bir kafa :D

Şaka maka hocam gerçekten kılık kıyafete uymak zorundasınız. İsterseniz veliniz konuşsun müdürle.

Eskiden forma zorunluydu zaten yavaş yavaş ona dönülecek. Kriz mriz de yok ya... Millet gayet mutlu ki sebep olanları yeniden seçimle başta tuttu. Ekonomik kriz hikaye artık ben bunu düşünüyorum. Çoğu okul A4 istemiyor. Tam tersi A4 olayı yasaklandı. Sadece anaokulu ve ilkokul o da belki.. Ortaokul ve lisede A4 olayı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı