Okulda hoca telefonu aldı

Yani çalışkan öğrenci ise onu kaybetmek gibi bir şey siz matematik öğretmeni siniz abi önemli bir ders yani.
Derste telefona bakan fakat derste çalışkan bir öğrenci olmaz gibi fakat eğer olursada ilk seçenekte elinden alır ve rafa koyarım ayrıca onu da uyarırım zaten çalışkansa ve derse saygiliysa dediğimi yapar yapmazsada kendi bilir.

Benim sana daha güzel bir önerim olacak telefon ile ilgili eğer söylememi istersen söylerim abi.

İste vermezse velin gelince yusuf yusuf ederek verir zaten.

Öncelikle emir verir gibi konuşmuyorum ben; arkadaşa kaç kişi "öğretmen hiçbir şey yapamaz, kavga çıkar, öğretmen telefonunu alamaz" tarzı mesaj atmış. Telefonu alan öğretmenle kavga et demek, ehliyete el koyan trafik polisiyle kavga et demekle aynı şey. Bu tavsiyeleri dinlerse eğitim hayatında ciddi zorluklar yaşayacak başlığı açan kişi, iş düşüncelerde değil yani. Ben kendim onaylamadığım için de söylemiyorum bunu, yapamazsın. Öğretmenle telefonunu aldığı için kavga edemezsin. İster emir olarak algıla ister bilgi paylaşımı olarak. İkinci olarak; dediğiniz uygulama yapılıyor zaten. Ders başlangıcı telefonlar toplanıyor, okul çıkışı geri dağıtılıyor. Bir ihtiyacı olan görevliden veya öğretmenden izin isteyerek telefonunu alıp kullanıp geri veriyor. Telefonunu aldıklarına göre bu arkadaş telefonunu vermemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…