Okulda iPod kullanmak yasak mı?

Ders sırasında tüm elektronik cihazlar yasak. Fakat Teneffüs sırasında karışan görüşen olmaz, telefonundan insta gir, selfie çek, müzik dinle vs. sıkıntı olmaz.

ders sırasında tüm elektronik cihazlar yasak. Fakat teneffüs sırasında karışan görüşen olmaz, telefonundan Instagram gir, selfie çek, müzik dinle vs. sıkıntı olmaz.

O sirada başkan👮‍♂️
Okulda telefon vb yasak,
Sizin okulunuzda ya da zamaninda karisan olmamasi diger okullarda olmayacagi anlamina gelmez.
Sunu unutmayin her lise veya ortaokul da kurallar ayni olsa da uygulamalar farklidir.
Basi liseler de disiplinden sıkarlar, bazi liseler de ne yaparsaniz yapin takmazlar degisiyor yani.
Ogrenciler de ayni denilebilir, sizin sinifta kimse karismaz baska siniflar sikayetci olur.

Bizim okulda teneffüste laptop la oynayan var. Telefon kulaklık hepsi serbest. Sadece bazı hocalar ders içinde oynamaya kızıyor gerisi ona da bir şey demiyor.

Hocam o nasıl bir okul gerçekten çok merak ettim. O arkadaş teneffüste nasıl laptopla oynayabiliyor? Bizim okulda görseler bir daha vermezler herhalde.

Arkadaşın problemine gelirsek, arkadaş çevren seni şikayet etmezse ve arka sıralarda müzik dinlersen bu yapılabilir. Mesela bizim okulda telefon bu sene yasaklandı. Telefonları dolaplara koymamız falan gerekiyor. Ama arkadaşlarım sadık olduklarından neredeyse hepsi telefonlarını getirip teneffüslerde oyun oynuyorlar.

Bizim okulda dersten önce okula telefon gibi teknolojik aletlerin kullanılması serbest, sadece ders ve teneffüs saatleri içinde topluyorlar okula getirmek yasak değil normalde, okuldan okula değişir sizde götürebilirsiniz bizim ki gibiyse, en kötü ders başlamadan önce dinlersiniz az bir şeyde olsa.

Hocam o nasıl bir okul gerçekten çok merak ettim. O arkadaş teneffüste nasıl laptopla oynayabiliyor? Bizim okulda görseler bir daha vermezler herhalde.

Arkadaşın problemine gelirsek, arkadaş çevren seni şikayet etmezse ve arka sıralarda müzik dinlersen bu yapılabilir. Mesela bizim okulda telefon bu sene yasaklandı. Telefonları dolaplara koymamız falan gerekiyor. Ama arkadaşlarım sadık olduklarından neredeyse hepsi telefonlarını getirip teneffüslerde oyun oynuyorlar.

Welcome to meslek lisesi 😅 şaka bir yana(gerçek) bilişim olduğumuz için laptop getirebiliyorduk ama rahatça laptopta takılabiliyorduk ama telefon ve kulaklık konusunda çok rahat kullanabiliyoruz. Ayrıca alıp bir daha vermezler demişsiniz okulda kimse malınızı alıp el koyamaz öyle babasının malı gibi. En fazla uyarabilir. En azından benim böyle bir derdim kalmadı mezun olduk

O sirada başkan👮‍♂️
Okulda telefon vb yasak,
Sizin okulunuzda ya da zamaninda karisan olmamasi diger okullarda olmayacagi anlamina gelmez.
Sunu unutmayin her lise veya ortaokul da kurallar ayni olsa da uygulamalar farklidir.
Basi liseler de disiplinden sıkarlar, bazi liseler de ne yaparsaniz yapin takmazlar degisiyor yani.
Ogrenciler de ayni denilebilir, sizin sinifta kimse karismaz baska siniflar sikayetci olur.

Dostum bu liseler ayrı eyaletler değil ki kendi yasaları olsun;
Mevzuat her yerde aynı. (Özel okullar hariç)

Son düzenleme:
Dostum bu liseler ayrı eyaletler değil ki kendi yasaları olsun;
Mevzuat her yerde aynı. (Özel okullar hariç)

Açıkça belirttiğimi düşünüyorum. Kurallar her yerde aynı MEB ne derse uygulanır. Fakat okul içerisindeki disiplin her yerde aynı olmaz. Birçok seyde olabılır bu dedıgım şey. Telefon kıyafet vb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı