Okulda izin belgesi nasıl alınır?

Merhaba, devamsızlığım çoğaldı. Perşembe ve cuma günü çalışmam gerektiği için okula gidemeyeceğim. Ondan dolayı izin almam gerekiyor. Bunu okula gitmeden nasıl yapacağım ? Aramakla veya velimi göndermekle bir şey olabileceğini sanmıyorum.

Veliniz okula gitsin ve Müdür/Müdür Yardımcısına bir bahane uydurup söylesin ve izin kağıdı yazdırsın. Bu şekilde izin yazdırabilirsiniz. Ya da ilk ders okula gidin ve veliniz sizi izin kağıdı ile alsın. Bu şekilde sadece 1 derse girerek izinli yarım gün devamsızlık yapabilirsiniz. Ben bu taktikle 6 gün izinli gitmedim okula

Merhaba, devamsızlığım çoğaldı. Perşembe ve cuma günü çalışmam gerektiği için okula gidemeyeceğim. Ondan dolayı izin almam gerekiyor. Bunu okula gitmeden nasıl yapacağım? Aramakla veya velimi göndermekle bir şey olabileceğini sanmıyorum.

Neden çalışıyorsun çalışma işte zorunlu değilki neden çalışıyorsunuz?

.......................... Lisesi Müdürlüğüne
Ankara
......./...... sınıfında ....... numaralı ..................................................... isimli öğrencinin velisi olarak bulunmaktayım. 12-13 mayıs 2022 tarihleri arasında okulda yapacağı devamsızlıkların bilgim dahilinde bulunduğunu ve izinli olarak sayılmasını talep eder gereğinin yapılmasını arz ederim.

12.05.2022

Ad Soyadı
İMZA​
Ankara
......./...... sınıfında ....... numaralı ..................................................... isimli öğrencinin velisi olarak bulunmaktayım. 12-13 mayıs 2022 tarihleri arasında okulda yapacağı devamsızlıkların bilgim dahilinde bulunduğunu ve izinli olarak sayılmasını talep eder gereğinin yapılmasını arz ederim.

12.05.2022

Ad Soyadı
İMZA​
Ankara altında değil ''...müdürlüğüne'' nin ''E'' Harfinin altından başlasın yeterli hocam :D

Neden çalışıyorsun çalışma işte zorunlu değilki neden çalışıyorsunuz?
Eleman eksik olduğu için babama yardıma gitmem gerekiyor.
Ankara

12.05.2022

Ad Soyadı
İMZA​

Ankara altında değil ''...müdürlüğüne'' nin ''E'' Harfinin altından başlasın yeterli hocam :D
Hocam bu kesin olur değil mi
Ankara

12.05.2022

Ad Soyadı
İMZA​

Hocam bu kesin olur değil mi

Hocam bu kesin olur değil mi?

Vallahi bizim okul için bayağı rutin bir eylemdir. Okula gelinmeyen gün, cuma günü öğleden sonra evci izinine erken çıkılmak için kullanılan yaygın bir yöntemdir aynı zamanda cuma öğle sonrasını kırmak için kullanıldığıda görülmüştür efendim.

Çalışma babana yardım etme zorunda değilsin babanda reşit birisini bulsun bu konuda bu çocu hakları ihlali bir kere.
ben olsam aile içine girmezdim sonuçta kendisi gidiyor zorlama varmı bilmiyorum ama aynı şeyleri bende yaşıyorum da senin dediğin gibi olmuyor öyle şeyler.Hatta birini tutsalar bile bi zaman sonra kendin gitmek istiyosun ama çalışmak için değil,zorunlu hissettiğin için.arada bende tatil yapıyodum ama kendimi zorunlu hissediyor bi şekil aileme yardıma gitmek istiyodum fakat diğer yandanda canım çalışmak istemiyordu ki hala istemiyor.sizin dediğiniz gibi değil zaten ve sadece okulda izin belgesi nasıl alınır diye sormuş aile haklarını bizden istememiş:)

Vallahi bizim okul için bayağı rutin bir eylemdir. Okula gelinmeyen gün, cuma günü öğleden sonra evci izinine erken çıkılmak için kullanılan yaygın bir yöntemdir aynı zamanda cuma öğle sonrasını kırmak için kullanıldığıda görülmüştür efendim.

Koskoca Technopat'ı iki dakikada nasıl ekşiye çevirdim oynat bakalım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı