Forumu kapatma ile alakası nedir acaba herkes soru sorabilir tabii ki bu forum ama açılan konuların bazıları çok saçma demek istiyorum mesela boy uzatma konuları var saymadım birçok şeyde var yani buranın amacı soru sormakta genelde teknoloji amaçlı sorular için açıldı burası mesela WattMan hatası alıyorum nasıl çözebilirim RTX ekran kartımı taktım ama monitörden görüntü gelmiyor sorun nedir gibi konular mantıklı mesela biz tabii ki forum ailesiyiz daha kapsamlı Konularda'da yardımcı oluruz kişisel sorunlar vb ama yani bazı şeyler vardır mesela boy uzatma artık günümüz de tarayıcı adlı teknolojiler var bunlara yazarak da sonuç çıkıyor mesela ne dicekki boy uzatma ameliyatları var süt içmek boy egzersizleri gibi gibi diğer konuya gelelim gerçekten bakın bu bilek konusu hassas olabilir umarım bir şey olmamıştır kardeşimize ama bu gidip görmek var bir de konuşmak var öyle düşünün zaten bu meseleleri doktor çözer yüz yüze ama buradan doktor gibi müdahale yapılma şansı varsa gidim bende o zaman uzaktan doktorluk yapayım forumda.