Okulda kapıya son gücümle yumruk attım

Bir de tel olayı çok ileri seviye sanırım hocam bende baktım biraz. Genelde alçıya alıp yolluyorlar. Yani endişelenmeyin siz bir gidin bence. Büyük ihtimal kırık değildir fakat ileride sorun olabilir mantıken.

Bu durumlar kapıya falan bakmaz sizin kemik yapınız, kas yapınız ve tekniğinizle alakalıdır eğer hareket ettiremiyorsanız, şişlik, morluk ( mor veya gökkuşağımşı bir renk) varsa çatlak, kırık şüphesi vardır doktora gidip röntgen çektirin hafif çatlak varsa en kötü el fazla kıpırdamasın diye 2 parmağa atel takar gönderir.

Tavsiyem 1-2 gün 3-4 defa 10 dakika buz koyun, ağrı kesici için, krem sürün iyileşme belirtisi yoksa eğer;
Ailenizede kapıya sıkıştı ( sıkışsa bir iz vs ararlarsa sıkıntı olabilir) veya düştüm deyin korkuyorsanız.

Technopat da aynı zamanda bazen doktorda oluyorsunuz bunu biliyor muydunuz hocam biz doktor değiliz vallahi ne olur ne edilir bilemeyiz burada kim ne demiş pek fayda sağlamaz elinizle alakalı umarım bir sorununuz yoktur bir bakın siz 2-3 gün ağrı olacak mı olmazsa sorun yok.
Kardeşim, ben medya dışında doktorum. Kendi adına konuş. Bilmediğin konular hakkında yorum yapma.

Doğrudur da burada her önüne gelen öneri sunuyor hepsimi doktor oluyor yani ha bir de doktorsanız doğrudur bu kısım da yüz yüze görmeden müdahale mi edeceksiniz çocuğa.

O zaman forumu kapatsınlar dostum? Amaç bilgilerini aktarmak değil mi? O zaman her sorunu olan gitsin doktora veya çözüm uygulayan neyse artık ona gitsin internete yazmasın senin mantığınla.

Kapıya yumruk attığın için kırılmaz o kadar dayanıksız değildir kemiğin.
Geçer 1 2 güne.

Nereden biliyorsun insan vücudu ne kadar hassas

Babama söylemezsem hastaneye gidemem mecbur, büyük biri olmadan gidemiyorsun hastaneye.

O yüzden 3-4 gün merherm sürüp idare etmeyi düşünüyorum geçmezse mecbur söylerim diye düşünüyorum.

Acilden gir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı