Okulda kavga edeceğim

Okulda tanıdığın çoksa adam topla ama ondan önce sen hamle yapma sakın hatta bırak ilk yumruğu sana atsın. Disiplinde bu işine yarar eğer ki sen döversen gene haklı durumunda kalırsın ve sakın küfür de etme.

Yine Technopat McGregorları toplanmış bakıyorum da. Her zaman uzlaşmadan yana ol. Erkeklik yapacağım diye kendini yakma. Çok uğraştım bunlarla, kavga etmek veya etmemek gibi çoğu varyasyonu da yaşadım ve söylemeliyim ki sadece uzlaşmacı ol. Ama kendini de ezdirme. O ince çizgiyi yakalaman lazım.

Online'den herkes zatten.

Panpa benim önerim çocuğu gel dondurma yiyelim filan de okulda vuramazsın ona sonra tenha biyere gidin çocuğa orada kafa göz dal bence benim içinde vur ona aga hadi eyvallah.

Hocam karşısına dikilin ve seni yere sermek için harcayacağım enerji ile 30 tane zurna dürüm yerim en azından karnım doyar diyin. O lafı alır ve bir daha karşınıza çıkmaya cesaret edemez.

İlla kavga edeceğim diyorsan büyük ihtimalle yaşınız 13-14 o an aklına yumruk gelir ilk koy tekmeyi tut elini döndür. Sonra baldır kısmına ayağınla bas.(Gördüğüm en iyi konu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…