Okulda kavga etmek

Hocam ben onlara elimden geldiğince bulaşmıyorum oralı olmuyorum zaten. Fakat artık iş kavgaya geldiği zamanda bizim elimiz armut toplamıyor. O bana saldırdığı zaman doğal olarak ben kendimi savunuyorum.

Hocam ben onlara elimden geldiğince bulaşmıyorum oralı olmuyorum zaten. Fakat artık iş kavgaya geldiği zamanda bizim elimiz armut toplamıyor. O bana saldırdığı zaman doğal olarak ben kendimi savunuyorum.
Böyle yaparsan başın yanar yapacak bir şey yok sineye çekmen lazımdı.

İlk vurduğun için sen suçlusun yapacak bir şey yok. O senin boğazını sıktıysa en fazla elini çek diyebilirsin fazlasını yaparsan başın yanar.

Aynen elini çek deyince çekecek sonra bir güzel patlatacak ağzıma. Bende yediğim yumrukla kalacağım sınıfın içinde rencide olacağım doğru mu? Herkes babasının oğlu kusura bakmasın bizimde elimiz armut toplamaz.

Yapman gereken şey öğretmene şikayet etmekti, öğretmen çözemezse müdüre, müdür çözemezse MEB'e şikayet etmen gerekirdi. Sen şiddetle çözmeye çalışmışsın. Sicilin yandı, geçmiş olsun. Bir daha işe giremeyeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk vurduğun için sen suçlusun yapacak bir şey yok. O senin boğazını sıktıysa en fazla elini çek diyebilirsin fazlasını yaparsan başın yanar.
Aynen kardeş, derste böğürerek ayağa kalkan ve sıraları tekmeleyen bir kekoya elini çek diyerek durduracaksın. Bu tipler zaten sorunlu olduğu için konuşarak anlaşamazsın hele de sınıfta kız varsa iyice erkeklenir bu tipler. Sen bu kafayla hayatta çok haksızlığa uğrarsın.

Tamam hocam bir keko size bu hareketi yaptığında bu tepkiyi gösterin bakalım size dayak yeme konusunda anlayış gösterecekler mi? Belki daha az döverler orası belli olmaz.

Tamam hocam bir keko size bu hareketi yaptığında bu tepkiyi gösterin bakalım size dayak yeme konusunda anlayış gösterecekler mi? Belki daha az döverler orası belli olmaz.
O arkadaş şaka yapıyor sanırım, Hukuk olarak doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama gerekeni yapmışsınız hocam.

iyi patlatsaymışsın keşke

Gözünde ve çevresinde kızarıklık vardı arkadaşım morarmıştı falan diyodu dua etsin antrenmandan dolayı elimi tam sert vuramıyodum kaşını patlatırdım orada.
ben bu tarz tiplere çok ayar olurum. olurda kavga hiç kendimi tutmam elimden geleni yaparım zaten o vurmuş ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…