Anadolu lisesine gidip ders çalışacağım. Yani okuldan eve evden okula. Demek istediğim gelip bana küfür etse eyvallah demem fakat sıkıntı tipse ne yapmaaiyim.
Git sessiz sakin birini bul sınıfta onunla takıl, kimse hakkında konuşma, ters ters bakma, öyle yerde sevgili işlerinden uzak dur, o tarz bebelerle muhatap kurma selam ver arada gülümse geç gelip de sebepsiz yere dalmazlar.
Anadolu lisesine gidip ders çalışacağım. Yani okuldan eve evden okula. Demek istediğim gelip bana küfür etse eyvallah demem fakat sıkıntı tipse ne yapmaaiyim.
Gelip de boş yere öyle yapan çok olmuyor kimseyle takılma sıkıntılıysada arada selam ver onlar zaten sana o kafada bakmazlar kendi halinde der geçerler.
Biraz saçma fakat artık normal gelmeye başladı. Seneye liseye geçeceğim fakat okul aşırı iyi değil, açıktan okumama izin vermiyorlar. Malum durum böyle kavgadan nasıl uzak dururum? Arkasina 5-10 kişi alanlar oluyor kavgayi sevmem.
Gardaşım bende öyleydim düzgün bir dost bul, belalı tipler varsa da arada ayaküstü laf edersin selam verir geçersin, kimseye bakıp laf atmadıktan sonra onlarda bir şey yapmaz.