Okulda konuşamıyorum

AVM'yi gez, çalışanlara boş boş sorular sor. Özellikle kadın çalışanlara sor.
Bu yaşıma kadar hiç gezmek amaçlı dışarı çıkmadım. Ya okula gitmek için çıkıyorum ya da babama yardım etmek için. Ve bizim evin yakınlarında gezebileceğim yer yok. AVM çok uzak.

Bu yaşıma kadar hiç gezmek amaçlı dışarı çıkmadım. Ya okula gitmek için çıkıyorum ya da babama yardım etmek için. Ve bizim evin yakınlarında gezebileceğim yer yok. AVM çok uzak.
Hayatınızı değiştirin öyleyse. Dünya evinizin çevresinden ibaret değil. Gidin yeni şeyler keşfedin, hayatınızdan keyif alın.

Önceden tanıdığım kişiler ile rahatlıkla konuşabiliyorum. Ancak liseye yeni başladığım için için tanıdığım kimse yok. Telefonda ise tanıdığım, tanımadığım kimse ile konuşamıyorum.

Kardeşim durum ne olursa olsun bu düzen böyle devam etmez. İlerleyen zamanlarda illa ki evleneceksin çoluğun çocuğun olacak. Bir an önce sosyalleşmeye odaklan discord sunucularında gez dolan takıl yoksa bu gidişle durum daha kötü olur. İnsanlarla sohbet et.

Markete girerken, çıkarken, kafelerdeki garsonlarla konuşmayı dene. Markete girerken selamün aleyküm de, garsona kolay gelsin de. En azından utangaçlığının üzerinden biraz gelirsin böyle. Bir süre sonra alışkanlık haline geliyor zaten. Markete girerken selamün aleyküm demeden girmiyorum. Kantinci reisle kanka olduk

O zaman witcing in dediği gibi markete bakkala vs. girerken sa kolay gelsin hayırli işler demeyi dene bende senin gibiydim bunları yaparak bu sorunun üstesinden geldim.

Markete değil de bakkala girerken desin bence. Migros'a "Selamun Aleykum" diye giren birini insanlar tuhaf karşılar ki haklılar.

Markete değil de bakkala girerken desin bence. Migros'a "Selamun Aleykum" diye giren birini insanlar tuhaf karşılar.
Benim için bakkal da market de aynı olduğu için dedim ama doğru, haklısın Marketten çıkarken de kolay gelsin desin

Konuşmak zorunda olanlar için problem değil fakat okul ya da işi olmayanların anlayacağınız gerçek asosyaller için bu durum gerçekten zor. Markette kasiyerle bile konuşamıyorsun. Öz güven eksikliğine bağlı sosyal fobi onun üzerinde insanlardan kendini aşağıda görme (ezik hissetme) deprasyon ve depresona bağlı kişilik bozukluğu neyse yeterince karamsar konuşmayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…