Gıda Okulda neler yenebilir?

abur cubura pek kaçmıyorum eğer karın doyduysa bazen alıyorum
Bu altın başak cipsleri var şokta oda çok doyuruyor ve fazla kalori değil beni doyuruyor.
abur cubur işlerine pek kaçmıyorum eğer karın doyduysa bazen

Hocam fırında börek falan yok mu?

Var fakat fırın söyle bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama öğrenci cok oluyor dşye fiyatları şişirmişler gibi geliyor 100 TL kıymalı börek alıyorum boşa yiyorum gibi boğazdan geçiyor anlamıyorusn.

Abur cubura pek kaçmıyorum eğer karın doyduysa bazen alıyorum.

Abur cubur işlerine pek kaçmıyorum eğer karın doyduysa bazen.

Var fakat fırın söyle bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama öğrenci cok oluyor dşye fiyatları şişirmişler gibi geliyor 100 TL kıymalı börek alıyorum boşa yiyorum gibi boğazdan geçiyor anlamıyorusn.

Neyyy 100 TL kıymalı börekmi iyi mi peki bolmu kıyması bolsa normal.

Neyyy 100 TL kıymalı börekmi iyi mi peki bolmu kıyması bolsa normal.

100 TL kıymalı böreğe niye o kadar tepki verdiniz. Su kadar koy diyorsun o kadar koyuyor ince bir şey yani deyecek bir şey denirmi bilemem.

Sağlıksız beslendiğimin ben de farkındayım maalesef ama evden, orta okuldan beri hiç götürmedim.
Evde yemek yapabilme becerilerim de yok. Tost ve yumurta. Bu kadar.
Hocam böyle devam etmeyin. İnternette çok fazla sayıda pratik tarif var okul beslenmesi için. Beceriyle alakalı bir durum değil, üşendiğiniz için yapmıyorsunuzdur.

Hocam böyle devam etmeyin. İnternette çok fazla sayıda pratik tarif var okul beslenmesi için. Beceriyle alakalı bir durum değil, üşendiğiniz için yapmıyorsunuzdur.

Hakllısınız bayağı üşengeçim tarif edeneyeceğim teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar öncelikle okul çevresinde olan zincir marketleri sıralayayım: BİM-A11-ŞOK-BİM-komagene-fırın-makbul- 2 tanede bakkal - 1 tane dönerci. Okulda artık hep aynı şey ye ye bıktım. Nadiren döner/komagene, sıklıkla fırından poğaca ya da paketlenmiş hazır çiğköfteler, eskiden ise noodle yapıp yiyorduk. Önerebileceğiniz şunu ye diye tavsiye edebileceğiniz bir atıştırmalık yemek tarzı bir şey var mı? Öğle arasında ne yiyip içiyorsunuz? Şimdiden cok teşekkürler.

Hocam kolaya kaçma evde hazırla hem daha sağlıklı hem de daha lezzetli olur

Sağlıksız beslendiğimin bende farkındayım maalesef evden ortaokuldan beri hiç götürmedim
Evde yemek yapabilme becerilerimde yok tost yumurta bu kadar

Hocam sandviç yapmak kadar kolay bir şey yok ki her gün döner alıcağına ya da pastaneden besleneceğine kendine aylık veya haftalık alışverişler yapıp evde hazırla bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı