Okulda oyun oynayıp YouTube'a atmak

Hocam disiplin almam imkansız. Yani hocaların görmesi imkansız. Takıldığım yer MEB attığım videoları görüp bana dava gibi vs yapabilir mi?

@pcci44 dava yemezsiniz, doğrudan bakanlığın uğraşacağını da zannetmiyorum ama risk almaya değmez bence. Kimliklerinizin okul yönetimi tarafından tespit edilmesi çok zor değil.

Biz bilişim sınıfıyız hoca bizi bıraktığı zaman herkes CS 1.6 giriyor keşke PC'ler biraz daha iyi olsa kayıt alsak.

Hocam biz şu an üniversitede bilgisayar teknolojisindeyiz hala CS 1.6 ile dayanabiliyoruz. Hoca yakalarsa ama sınıftan gönderiyor.

Hocam biz şu an üniversitede bilgisayar teknolojisindeyiz hala CS 1.6 ile dayanabiliyoruz. Hoca yakalarsa ama sınıftan gönderiyor.

Mesela şu an okuldan yazıyorum bizde hoca görse bir şey demiyor ama ders içinde yasak ders boş olduğu zaman oynaya biliyoruz genel de ders boş oluyor.

@pcci44 dava yemezsiniz, doğrudan bakanlığın uğraşacağını da zannetmiyorum ama risk almaya değmez bence. Kimliklerinizin okul yönetimi tarafından tespit edilmesi çok zor değil.

Dava yemessek sıkıntı yok hocam. Okul yönetimi de kasmıyor kendini zaten öğlen arası oynuyoruz.

Okuldaki tahta genelde virüslü olduğu için hiç kullanamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…