Okulda Saç Uzatma

Mete Erol

Hectopat
Daha fazla  
Bizde bir şey demiyorlardı. Ne de olsa resmiyette yok.

Yönetmeliği hiç bir öğretmen takmaz. Kendi işlerine gelecek şekilde kullanırlar, hiç bir öğrencide bunu bilmez. Göz önünden uzak durursan pek sorun çıkmaz sanıyorum, ama emin olamazsın.

Valla böyle gitcem okula. Soran öğretmen olursa da yönetmeliği söylerim. Maddesine kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yönetmelikte serbest arkadaşım. Saçın toplu olduğu halde bir şey söyleme hakları yok! Geçen sene saçım bayağı uzundu ve bir şey diyemediler. Şu an ondan da fazla.

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 28 Eylülde okullar açılıyor. 5 aydır saçımı uzatıyorum. Kısa saç bana yakışmıyor. Biraz araştırdım yönetmelikde saç uzatmaya dağir hiç birşey yazmıyor. Bkz(Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Okul Öğrencilerinin Kılık ve Kıyafetlerine Dair Yönetmelik) acaba öğretmenler bir şey der mi veya sizin bildiğiniz yeni yönetmelik falan var mı?
@Mete Erol en azından öğretmeniniz der ki "bu çocuk bakımlı gelmiş" der ve ona göre bakar fazla uzun saç bazı öğretmenlerinin gözüne batabilir. Yani kısacası ona göre muamele yapabilirler. Karar sizin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı