Okulda sevgili yapıldığı için uzaklaştırma alınır mı?

Sende müdürü, okulu şikayet et kız arkadaş edinemiyoruz ülkede şeriat mı var de CİMER'e şikayet et sinirlendim he.

Biraz araştırdım da okul içerisinde öpüştüğümüz için haklılarmış :d normalde umursamazlar sınıf hocası bizi sevmiyordu zaten, bir ara ikimizde hastayız diye okula gitmedik ailelerimizi aramış kızınız oğlunuz nerede diye, ödev proje kontrolü yapmaz bizimkini dikkatle inceler, sürekli laf sokar vb.

Gerçek mi bu? Bu kadar saçma bir olay görmedim.

Maalesef gerçek hocam ama trajikomik.

hangi lise?

Siz şaka mısınız okulda öpüşmek ne demek? Reşit bile değilsiniz vermekte haklılar.

Bir zahmet okulda da öpüşme kanka dışarıda ne halt yiyorsan ye. Her yerin kendi kuralları vardır uymuyorsan da ağlamayacaksın sonra.

Ağlamıyorum zaten hocam bunu bizden başka da yapan insanlar var iken sadece bizi umursamalari biraz garip.

Üniversite 2'yim bırak öpüşmeyi elime kız eli değmedi. Bunu da metrobüs sırasında yazıyorum bazı anların kıymetini bil kanki lise hocaları hep gıcık zaten.

Sasi'nin yolundan gitme be olum o yol hayırlı bir yol değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…