Ramazan İleri
Hectopat
Gerçek mi bu? Bu kadar saçma bir olay görmedim.
Sende müdürü, okulu şikayet et kız arkadaş edinemiyoruz ülkede şeriat mı var de CİMER'e şikayet et sinirlendim he.
Gerçek mi bu? Bu kadar saçma bir olay görmedim.
hangi lise?Sevgilimle okulda çok yakınız diye tutanak yedik, hani çok önemli değil takmıyoruz ama mesafe koyduk araya. Yani bir arkadaşı koyduk desek daha doğru bizimle sürekli duran aramızda duran yaklaşmamamız için. 3-4 hafta önce yediğimiz tutanak yüzünden kız şimdi uzaklaştırma almış, benim sınıfım değiştirilmişti ceza maksatında sanırım ben de uzaklaştırma alır mıyım? Ona göre uyuyacak cami seçmeye başlayacağım![]()
Anadolu lisesi hocam, %7-8 lik dilimle kapatmış bir lise bu yılhangi lise?
Biraz araştırdım da okul içerisinde öpüştüğümüz için haklılarmış :d normalde umursamazlar sınıf hocası bizi sevmiyordu zaten, bir ara ikimizde hastayız diye okula gitmedik ailelerimizi aramış kızınız oğlunuz nerede diye, ödev proje kontrolü yapmaz bizimkini dikkatle inceler, sürekli laf sokar vb.
Maalesef gerçek hocam ama trajikomik.
Bir zahmet okulda da öpüşme kanka dışarıda ne halt yiyorsan ye. Her yerin kendi kuralları vardır uymuyorsan da ağlamayacaksın sonra.
Üniversite 2'yim bırak öpüşmeyi elime kız eli değmedi. Bunu da metrobüs sırasında yazıyorum bazı anların kıymetini bil kanki lise hocaları hep gıcık zaten.Ağlamıyorum zaten hocambunu bizden başka da yapan insanlar var iken sadece bizi umursamalari biraz garip.
Üniversite 2'yim bırak öpüşmeyi elime kız eli değmedi. Bunu da metrobüs sırasında yazıyorum bazı anların kıymetini bil kanki lise hocaları hep gıcık zaten.
Valla yol onu gösteriyorSasi'nin yolundan gitme be olum o yol hayırlı bir yol değil![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.