Okulda sıkılma durumu

efekara199

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- RX570 Sapphire Pulse 4gb - İ5 9400F - 16GB DDR4 -
Merhaba ben 8.sınıfım fakat bir sıkıntım var ve size de oluyor mu merak ediyorum. Pazartesi başlıyorum sıkıntı yürüyerek gidiyorum bir an önce bitsin diyorum salı aynı çarşamba az kaldı diyorum (bedendede sıkılıyorum) perşembe ha gayret cuma çıkışta sonunda be diyorum ve hafta sonu süper oluyor yani en azından sıkılmıyorum okuldaki kadar. LGS öğrencisiyim, neden bu kadar sıkılıyorum? Anlatılacak gibi değil bir an önce gidesim var hep isteksizim LGS var matematiğim iğrenç :( nasıl sıkılmam, matematiği nasıl düzeltirim? Hocayı dinliyorum ama hiçbir cacık olmuyor ben hep matematikten kaybediyorum :( yardımınıza ihtiyacım var dostlar.

Okul değiştirdim arkadaşım vardı, fakat sınfılar değişince gitti ve şu an sınıfta arkadaşım yok sadece konuşuyorum yani bazılarıyla.

Sınıfta biri var (ad vermeyeceğim) bana bulaşıyor ne yapacağım bulaşanlara? Arkadaşlar ben bir şey diyorum küçümseyici şekilde diyor ki, "sen ne diyorsun ya" gülerek "sen ne anlatıyon" gibi gibi.

Yerler değişti gene,(değişiyor hep) ben s*gara içen çocuğun yanına geçtim hocam beni alın diyorum öksürüyor hapşırıyor yüksek sesle ve bilerek, ama hep arkaya koyuyor, :(

Böylelere ne yapmalıyım? Bana fikir yardımcı olacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün eğitim hayatım öyle geçti şimdi 12. sınıfın ilk çeyreği bitti pazartesi salı çarşamba günler geçiyor falan diyorum bir de diyorum artık zaten 6 aya dertler bitiyor senin daha 5 yıl var senin sorunun ama artık benim değil :D

Matematiği öğren yalnız sonra lisede iyicene kötü oluyor temelsiz.

Tüm okul ve iş hayatımın özeti bu sıkılma durumu. Kimse seve seve gitmiyordur bence. 🤣

Gidiyosun müdüre, hocam merhaba şu şu öğrenci şöyle gereğinin yapılmasını rica ediyorum diyorsun. Yapılmadı mı? Aileni çağırıyorsun onlar hallediyorlar müdürle. Sonra arada gidiyorsun konuştuğun çocukların yanına, 1 öğlen boyu sohbet ediyorsun arkadaş oluyorsun.

Dostum biraz geleceğini düşün arkadaş edin herkes sıkılır matematik bir şey diyemeyecem sana bulaşanlara hiç bulaşma onlar kendi eşşekliğini anlar benden bu kadar başarılar.

Merhaba ben 8.sınıfım fakat bir sıkıntım var ve size de oluyor mu merak ediyorum. Pazartesi başlıyorum sıkıntı yürüyerek gidiyorum bir an önce bitsin diyorum salı aynı çarşamba az kaldı diyorum (bedendede sıkılıyorum) perşembe ha gayret cuma çıkışta sonunda be diyorum ve hafta sonu süper oluyor yani en azından sıkılmıyorum okuldaki kadar. LGS öğrencisiyim, neden bu kadar sıkılıyorum? Anlatılacak gibi değil bir an önce gidesim var hep isteksizim LGS var matematiğim iğrenç :( nasıl sıkılmam, matematiği nasıl düzeltirim? Hocayı dinliyorum ama hiçbir cacık olmuyor ben hep matematikten kaybediyorum :( yardımınıza ihtiyacım var dostlar.

Okul değiştirdim arkadaşım vardı, fakat sınfılar değişince gitti ve şu an sınıfta arkadaşım yok sadece konuşuyorum yani bazılarıyla.

Sınıfta biri var (ad vermeyeceğim) bana bulaşıyor ne yapacağım bulaşanlara? Arkadaşlar ben bir şey diyorum küçümseyici şekilde diyor ki, "sen ne diyorsun ya" gülerek "sen ne anlatıyon" gibi gibi.

Yerler değişti gene,(değişiyor hep) ben s*gara içen çocuğun yanına geçtim hocam beni alın diyorum öksürüyor hapşırıyor yüksek sesle ve bilerek, ama hep arkaya koyuyor, :(

Böylelere ne yapmalıyım? Bana fikir yardımcı olacak var mı?

Gidip müdür -müdür yardımcısına söyle kökten çözülür mesele ama o çocuğu sevmeyen kişiler varsa onları da yanına al fazla kişi gidip söylerseniz mutlaka bir yaptırım uygularlar (herhangi bir sabıkan varsa başka bir kişi şikayet etsin örneğin; sınıfın en çalışkanı, öğretmenlerin göz bebeği olan biri)

Yapacak hiçbir şey yok.
1699295270921.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı