Ee onu da çalışmamasına sevk eden şey de bu zaten. Sürekli evde kalırsan ne yapabilirsin? Okulun yüzünü bile görmüyorsun.Çalışmadım demiyor Covid olmak istemiyorum diyor.
Ee onu da çalışmamasına sevk eden şey de bu zaten. Sürekli evde kalırsan ne yapabilirsin? Okulun yüzünü bile görmüyorsun.Çalışmadım demiyor Covid olmak istemiyorum diyor.
Bu hafta şöyle bir olay başladı. Ya 2. dönem sınavlarına giriyoruz, ya da 1. dönem notlarını 2. döneme yansıtıyoruz. 2 seçeneğimiz var normalde. Fakat bizim okulda sınava girmek zorunlu. Kurallara aykırı bir şey. Ne yapmalıyım? Normalde sınava girmek zorunlu değil. Neden böyle kurallara aykırı bir şey yaptılar? Ben korona olmak istemiyorum.
Tabii ki.Durumda guncelleme olursa paylasabilir misiniz? Sureci ve sonucu merak ediyorum da.
@382019 sonuç nedir?
MEB, okulun müdürü ile iletişime geçti. Ve sınava girmemiştim. Daha doğrusu girmek istemeyenler girmemişti.Vallahi bende merak ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.