MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #51 botstepz dedi: Muhtemelen 2 kişi yan yana oturtulacak. Zaten aşı olmayan kişilerinde bir yerlere girerken pcr testi yaptırmaları zorunlu olduğu için pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PCR testinin sürdürülebilir olduğunu düşünüyor musunuz? Pek kolay takibi yapılamayacak, umursanmayacak bence.
botstepz dedi: Muhtemelen 2 kişi yan yana oturtulacak. Zaten aşı olmayan kişilerinde bir yerlere girerken pcr testi yaptırmaları zorunlu olduğu için pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... PCR testinin sürdürülebilir olduğunu düşünüyor musunuz? Pek kolay takibi yapılamayacak, umursanmayacak bence.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #52 Nitroshock6 dedi: Hayırlısı artık ne diyelim 15 gün falan kaldı. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı. Umarım son anda kararı değiştirirler 2 gün bi grup 2 gün bi grup yaparlar.
Nitroshock6 dedi: Hayırlısı artık ne diyelim 15 gün falan kaldı. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı. Umarım son anda kararı değiştirirler 2 gün bi grup 2 gün bi grup yaparlar.
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 21 Ağustos 2021 #53 332579 dedi: Hadi hayırlısı. Umarım son anda kararı değiştirirler 2 gün bi grup 2 gün bi grup yaparlar. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz.
332579 dedi: Hadi hayırlısı. Umarım son anda kararı değiştirirler 2 gün bi grup 2 gün bi grup yaparlar. Genişletmek için tıkla... Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz.
MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #54 403329 dedi: Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi )
403329 dedi: Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi )
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #55 403329 dedi: Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan.
403329 dedi: Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan.
Nitroshock6 Decapat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 869 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2021 #56 403329 dedi: Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Keşke her şey dediği gibi olsa bizim için ne kadar güzel olsa da güvenlide olması lazım anca o zaman yani. 332579 dedi: Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan. Genişletmek için tıkla... Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz?
403329 dedi: Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz. Genişletmek için tıkla... Keşke her şey dediği gibi olsa bizim için ne kadar güzel olsa da güvenlide olması lazım anca o zaman yani. 332579 dedi: Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan. Genişletmek için tıkla... Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 21 Ağustos 2021 #57 Büyük ihtimalle iki kişi oturturlar.
botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 21 Ağustos 2021 #58 MehmetS00 dedi: Pcr testinin sürdürülebilir olduğunu düşünüyor musunuz? Pek kolay takibi yapılamayacak, umursanmayacak bence. Genişletmek için tıkla... Evet çok da zor bir şey değil zaten hes kodundan bakacaklar 2 gün içerisinde pcr testi olmadıysa almayacaklar.
MehmetS00 dedi: Pcr testinin sürdürülebilir olduğunu düşünüyor musunuz? Pek kolay takibi yapılamayacak, umursanmayacak bence. Genişletmek için tıkla... Evet çok da zor bir şey değil zaten hes kodundan bakacaklar 2 gün içerisinde pcr testi olmadıysa almayacaklar.
3 332579 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 3.666 Makaleler 3 Çözümler 25 21 Ağustos 2021 #59 Nitroshock6 dedi: Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam siz "makine mühendisliği" nedir biliyor musunuz?
Nitroshock6 dedi: Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam siz "makine mühendisliği" nedir biliyor musunuz?
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 21 Ağustos 2021 #60 Nitroshock6 dedi: Keşke her şey dediği gibi olsa bizim için ne kadar güzel olsa da güvenlide olması lazım anca o zaman yani. Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Gitmek zorundayız ama "5" gün çok ağır. Bu bildiğin hastalıkları insanı hapsetmek gibi oluyor.
Nitroshock6 dedi: Keşke her şey dediği gibi olsa bizim için ne kadar güzel olsa da güvenlide olması lazım anca o zaman yani. Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Gitmek zorundayız ama "5" gün çok ağır. Bu bildiğin hastalıkları insanı hapsetmek gibi oluyor.