Okulda sıraya 2 kişi mi oturacağız?

Muhtemelen 2 kişi yan yana oturtulacak. Zaten aşı olmayan kişilerinde bir yerlere girerken pcr testi yaptırmaları zorunlu olduğu için pek sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

PCR testinin sürdürülebilir olduğunu düşünüyor musunuz? Pek kolay takibi yapılamayacak, umursanmayacak bence.

Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz.

Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi )

Yeni gelen milli eğitim bakanı hiç öyle demiyor, tüm sene boyunca gideceğiz.

Keşke her şey dediği gibi olsa bizim için ne kadar güzel olsa da güvenlide olması lazım anca o zaman yani.
Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan.

Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz?

Büyük ihtimalle iki kişi oturturlar.

Pcr testinin sürdürülebilir olduğunu düşünüyor musunuz? Pek kolay takibi yapılamayacak, umursanmayacak bence.

Evet çok da zor bir şey değil zaten hes kodundan bakacaklar 2 gün içerisinde pcr testi olmadıysa almayacaklar.

Keşke her şey dediği gibi olsa bizim için ne kadar güzel olsa da güvenlide olması lazım anca o zaman yani.

Hocam toplum mühendisi kavramını biliyor musunuz?

Gitmek zorundayız ama "5" gün çok ağır. Bu bildiğin hastalıkları insanı hapsetmek gibi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…