Okulda sıraya 2 kişi mi oturacağız?

Ama abarttınız ya! Allah aşkına, teneffüslerde birbiriniz ile takılacaksınız, maskelerinizi çıkaracaksınız. Sevgili olanlar var. Üniversiteliler ne yapsın? Sıralarımız üçlü bizim, amfileri saymıyorum bile. Pandemiden beri çalışanlar ne yapsın!

Ben büyük bir sorun çıkarmıyacağına eminim ve maskeyi çıkaranı şu ana kadar görmedim.

Öğrencilerde KOVID-19 sıklıkla görülmemektedir ancak virüs kapmamızı engellemek için muhatap olduğumuz kişileride önleme alıyorlar bundan sonrası senin sorumluluğunda oluyor.

Bunu neye göre söylüyorsunuz acaba? Bilimsel bir veri var mı? Çok emin bir şekilde öğrencilerde covid-19 görülmemekte demişsiniz ama öyle olsaydı okulları çoktan açmış olurduk herhalde.

Çocuklar daha çok yayma potansiyeline sahip. Çocuklar ağır geçirmese de hastalığı, etrafına bulaştırıyor ve bu nedenle sıkıntı çıkıyor.

@Tqwet Rna aşılar hayvanlar üzerinde test yapılıp insanlara sunulur yıllardır ama Biontech için böyle bir durum yok ; aşı firması bile 2. doz sonrasında vurulması gerektiğiyle ilgili net bir tavır koymamakta. Koysa da acıları on yıllar sonra ortaya çıkacak ki zaten delta varyantına karşı iki aşı da etkisiz. He bana sorsan, ye turşuyu sarımsağı hiçbir şeycik olmaz :D

Bunu neye göre söylüyorsunuz acaba? Bilimsel bir veri var mı? Çok emin bir şekilde öğrencilerde COVID-19 görülmemekte demişsiniz ama öyle olsaydı okulları çoktan açmış olurduk herhalde.

Çocuklar daha çok yayma potansiyeline sahip. Çocuklar ağır geçirmese de hastalığı, etrafına bulaştırıyor ve bu nedenle sıkıntı çıkıyor.

Eğer toplum aşılanırsa virüs olayı ortadan kalkar ve çoğunlukla aileler buna bilinçli tabii bir takım insanlar hariç şimdi sorun canını tehlikeye atanlardamı yoksa eğitimden maruz kalan gençler mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı