D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 21 Ağustos 2021 #61 Bu adamlar bu kararı birden aldı o yüzden sosyal mesafeye takılacaklarını sanmıyorum.
MehmetS00 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 325 Çözümler 5 21 Ağustos 2021 #62 botstepz dedi: Evet çok da zor bir şey değil zaten hes kodundan bakacaklar 2 gün içerisinde pcr testi olmadıysa almayacaklar. Genişletmek için tıkla... O kadar çok mekan gördüm, kapısında "Maskesiz girilmez" yazıyor ama içeride bir ton maskesiz insan var. AVM'ler mesela HES kodu olmadan almıyor, ama sırf kapıdaki sıra kalabalığından hes kodunu göstermeden geçeni de gördüm. Sokakta bir ton insan maskesiz geziyor, yanından geçen polis olmasına rağmen uyarmadığını da gördüm. Sizce böyle işleyen bir düzende, HES kodunun sürekli kontrol edileceğini düşünmek mantıklı geliyor mu?
botstepz dedi: Evet çok da zor bir şey değil zaten hes kodundan bakacaklar 2 gün içerisinde pcr testi olmadıysa almayacaklar. Genişletmek için tıkla... O kadar çok mekan gördüm, kapısında "Maskesiz girilmez" yazıyor ama içeride bir ton maskesiz insan var. AVM'ler mesela HES kodu olmadan almıyor, ama sırf kapıdaki sıra kalabalığından hes kodunu göstermeden geçeni de gördüm. Sokakta bir ton insan maskesiz geziyor, yanından geçen polis olmasına rağmen uyarmadığını da gördüm. Sizce böyle işleyen bir düzende, HES kodunun sürekli kontrol edileceğini düşünmek mantıklı geliyor mu?
4 403329 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 2.408 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Bursa 21 Ağustos 2021 #63 332579 dedi: Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam, mühendis adamı neden Milli Eğitim Bakanı yaparsın? MehmetS00 dedi: Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi ) Genişletmek için tıkla... Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin. 332579 dedi: Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam, mühendis adamı neden Milli Eğitim Bakanı yaparsın? MehmetS00 dedi: Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi ) Genişletmek için tıkla... Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin.
332579 dedi: Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam, mühendis adamı neden Milli Eğitim Bakanı yaparsın? MehmetS00 dedi: Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi ) Genişletmek için tıkla... Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin. 332579 dedi: Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız hocam, mühendis adamı neden Milli Eğitim Bakanı yaparsın? MehmetS00 dedi: Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi ) Genişletmek için tıkla... Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin.
D DarkWarrior Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 735 Makaleler 4 21 Ağustos 2021 #64 MehmetS00 dedi: Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi ) Genişletmek için tıkla... Katılıyorum eğitimi düşünselerdi hibrit tarzı yapılırdı ve ek önlemler gelirdi sektör 1.5 yıldır adam akıllı açılmadı.
MehmetS00 dedi: Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi ) Genişletmek için tıkla... Katılıyorum eğitimi düşünselerdi hibrit tarzı yapılırdı ve ek önlemler gelirdi sektör 1.5 yıldır adam akıllı açılmadı.
SlippinJimmy Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 246 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Ağustos 2021 #65 403329 dedi: Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin. Genişletmek için tıkla... Sence Öder mi? Hayır.
403329 dedi: Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin. Genişletmek için tıkla... Sence Öder mi? Hayır.