Okulda sıraya 2 kişi mi oturacağız?

Evet çok da zor bir şey değil zaten hes kodundan bakacaklar 2 gün içerisinde pcr testi olmadıysa almayacaklar.

O kadar çok mekan gördüm, kapısında "Maskesiz girilmez" yazıyor ama içeride bir ton maskesiz insan var.

AVM'ler mesela HES kodu olmadan almıyor, ama sırf kapıdaki sıra kalabalığından hes kodunu göstermeden geçeni de gördüm.

Sokakta bir ton insan maskesiz geziyor, yanından geçen polis olmasına rağmen uyarmadığını da gördüm.

Sizce böyle işleyen bir düzende, HES kodunun sürekli kontrol edileceğini düşünmek mantıklı geliyor mu? :)

Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan.

Çok haklısınız hocam, mühendis adamı neden Milli Eğitim Bakanı yaparsın?

Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi :))

Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin.
Hocam mühendis adamı MEB yaptılar. Adamda bence ne yapacağını bilmiyor. Rastgele bir fikir attı kafadan.

Çok haklısınız hocam, mühendis adamı neden Milli Eğitim Bakanı yaparsın?

Okullar açılsın, özel okullara kayıt yaptırılsın, kırtasiye alışverişleri vb. tamamlansın. Ondan sonra görün bakalım tüm sene gidecek mi :))

Gitmezse hepsinin fiyatını kendi ödesin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı