Okulda takmalık saat önerisi

NinimuRarei

Hectopat
Yer
Tokyo, Japan
Merhaba. Ben lise 1'e gidiyorum yeni bir saat almak istiyorum. Bugün 1 saat önce emporio armani AR11181 modelini aldım fakat sonradan arkadaşlarıma danışınca 15 yaşındakilere uygun değil ve okulda takılmaz dediler. Ben de size sormak istiyorum. Sizce 15 yaşındaki kişilere olur mu ve okulda takılır mı? Çünkü ben beğenmiştim...ayrıca başka önerdiğiniz saat var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben lise 1'e gidiyorum yeni bir saat almak istiyorum. Bugün 1 saat önce emporio armani AR11181 modelini aldım fakat sonradan arkadaşlarıma danışınca 15 yaşındakilere uygun değil ve okulda takılmaz dediler. Ben de size sormak istiyorum. Sizce 15 yaşındaki kişilere olur mu ve okulda takılır mı? Çünkü ben beğenmiştim...ayrıca başka önerdiğiniz saat var mıdır?
Gayet hoş bir saat 15 yaşına uymaması için yada okulda takılmaması için herhangi bir sebep yok. Mutlu mesut kullanabilirsin hocam eminim fazlasıyla şık durmuştur.

Hayırlı olsun hocam ama keşke bir moda markasının saatini almasaydınız yine de güzel saat.

Teşekkür ederim hocam saatler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden ilk hoşuma gideni aldım neden öyle dediniz?

Rica ederim hocam. Hocam çünkü moda markalarının saatleri performans ve kalite bakımından klasik saat markalarına göre daha düşük oluyor.

Klasik saat markalarından örnek vermek gerekirse bir Casio, citizen ile aynı kalitede olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı