Okulda tek başımayım

ReaveRR33

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 12.sınıfım. Okulda 8 kişiden oluşan samimi bir ortamım vardı. Ardından bunlar 4E 4 ayrıldılar bazı sorunlar nedeniyle. Bir grubun yanına gittiğimde diğeri, diğer grubun yanına gittiğimde diğeri trip atıp duruyordu. Bu konuyu konuştum hepsiyle. Çözüme kavuşturdum.

Ardından diğer grup, diğer grubun yanına gittiğimde zorbalamaya başladı. Zaten zorba tipler sayılırlardı 4'ü ama fazla olmaya başladılar. X kişisiyle otururken de X kişisinin yanlış anlayacağı bir zorbalık yaptılar. (X kişisi kız) Bunun ardından rahatsız olduğunu dile getirdi ve aramızda böyle bir şeyin asla olmayacağını söyledi.

Ben de ona her ne kadar, ben böyle bir şey hissetmiyorum desem de bir şeyler duymuşlardır yoksa demezler dedi. Ben de bunu zorbalayan grupla konuştum ve tartıştık. Ardından kendimi 2 grupla da küs halde buldum. Sol arka köşede, tek başıma 8 saat geçiriyorum 2 gündür. Herhangi bir öneriniz var mı?

Biraz Leyla ile Mecnun dizisine döndü ama durum bu. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten okul bitince hiçbiriyle konuşmucaktın genelde hep öyle oluyor okuldan mezun olduktan sonra okulda çok samimi oldukların dışında hiç kimseyle konuşmuyon. Zaten sizin grubunuz sallantılı olan bir grupmuş hiç küsmeseniz bile okul bitince konuşmucaktınız bence boş ver salla gitsin. Sen kendinin doğru olduğunu biliyorsan gerisi boş.

Ardından bunlar 4E 4 ayrıldılar bazı sorunlar nedeniyle. Bir grubun yanına gittiğimde diğeri, diğer grubun yanına gittiğimde diğeri trip atıp duruyordu.

Bu tarz durumlarda taraf seçmelisin dostum. Yoksa yaşadığın gibi iki tarafa da yaranamazsın. Başka sınıflardan arkadaş edinmeyi deneyebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı