Okulda telefonu nereye gizleyebilirim?

• Konuyu başlatan ZLSYP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.508

ZLSYP

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, okulumuzda telefon götürmek yasak ama müdüre verilirse sorun olmuyor ama telefon kırılırsa veya kaybolursa biz sorumlu oluyoruz ben telefonu nereye saklayabilirim veya gizleyebilirim? Akıllı tahtanın kösesine veya dolaba saklayın demeyin dolap yok ve bizim sınıftakiler uyanık hemen hocaya söylerler.

Son düzenleme:
Okulda kullanamayacaksınız yasak olduğu için zaten. Bu sebeple okula götürmemeniz daha iyi olur.

Merhaba, okulumuzda telefon götürmek yasak ama müdüre verilirse sorun olmuyor ama telefon kırılırsa veya kaybolursa biz sorumlu oluyoruz ben telefonu nereye saklayabilirim veya gizleyebilirim? Akıllı tahtanın kösesine veya dolaba saklayın demeyin dolap yok ve bizim sınıftakiler uyanık hemen hocaya söylerler.

Kalın bir okuma kitabını alın telefonun ölçülerini alıp oradan kesin telefonu yerleştirin.
Okulda kullanamayacaksınız yasak olduğu için zaten. Bu sebeple okula götürmemeniz daha iyi olur.

ya da alternatif olarak tuşlu telefon götürülebilir.

Küçük not defteri telefon boyutunda al kes koy içini hafif açılmiycak şekilde bantla montunu askılığı as fermuarını kapat montunun içine koy

Öğretmenle ile aran iyiyse ve dersten sonra dershane/kurs gibi bir yere gidiyorsan telefonun kapalı olduğu sürece sorun olacağını sanmam.
Bizde de yasaktı ama bana hiç sorun olmadı. Yanlışlıkla derste açılıp ortalığı inletmesine rağmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı