Okulda telefonu yakalatılırsa ne olur?

vipasyy

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Nakil alıp yeni bir okula başladım. Normalde okulda telefonlar toplanır telefona koyulur. Fakat bu okulda telefon getirmek bile yasak. Getiren yakalanırsa dönem sonuna kadar verilmezmiş. Fakat ben bayağı uzaktan okula gidiyorum. Geç kalınca merak ediyorlar normal olarak. Arama falan olursa telefonu yakalarlarsa sorun olur mu? Dönem sonuna kadar vermeyebilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Nakil alıp yeni bir okula başladım. Normalde okulda telefonlar toplanır telefona koyulur. Fakat bu okulda telefon getirmek bile yasak. Getiren yakalanırsa dönem sonuna kadar verilmezmiş. Fakat ben bayağı uzaktan okula gidiyorum. Geç kalınca merak ediyorlar normal olarak. Arama falan olursa telefonu yakalarlarsa sorun olur mu? Dönem sonuna kadar vermeyebilirler mi?

Evet hocam vermeyebilirler ama siz uzakta oturuyorum merak ediyorlar dersen bir ihtimal alırsın genelde okula tuşlu telefon getirin derler onun için.

Okul idaresine uzaktan geldiğinizi bildirdiniz mi? Bir ayrıcalık tanırlar belki.
söylemedim ama söylesem bile büyük ihtimalle velimin gelmesini söyleyecekler

Müdürle ya da yardımcıları ile konuşun. Kötü birileri değillerse yardım ederler.
müdür okula nadiren geliyormuş müdür yardımcısı da çok sert biri gördüğüm kadarıyla

Okula velin gelip form doldurması gerekli ardından derslerde kullanmadığın okul içinde çıkarmadıkça bir sorun olacağını sanmıyorum

Uzaktan geliyorsan aileni okula çağırıp form imzalatacaklar. Sonra telefonun serbest şeker hastası olan arkadaşım öyle yapmıştı. Ya da müdür yardımcısına vereceksin sana verecek o geri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı