Okulda tutanak tutulunca SMS gider mi?

Arkadaşlar okul da haksız yere rehber hocası ben ve arkadaşıma tutanak tuttu. Sanirsam uyarı şeklindeydi ve ikimizden de imza istenmedi. Hocaya sorduğumuzda sicile islemeyecek ama bir dahaki hatanız da işler dedi. Yine de velilerimize SMS veya çağrı gitmiş midir, tutanak yedik diye?

Bu arada lise 9. sinifim.

Olay ne ne yaşandı da haksız yere tutanak tutacak hoca.

Bu kadar korktuğuna göre haksız yere yememiştir bence.
Zaten haksız yere yemez, konuyu açan arkadaş 14-15 yaşlarında muhtemelen. Minimum 30 yaşındaki psikoloji okumuş hocanın 14 yaşındaki çocuğa durduk yere tutanak tutacak hali yok ya :D

Arkadaşlar herkes demiş hiçbir hoca durduk yere tutanak tutmaz diye ama olayı bilmeden yorum yapmayın bizim sınıfımız rehbercinin dibinde bir de herkes orangutan gibi anırıyor hocada bizimkilere baskın yaparken benim koştuğumu görünce sınıfta beni ve diğer arkadaşımı aldı haksız yere dediğim gibi uyarı şeklinde kağıt yazdı. Bu arada arkadaşımın ayağı sakat olduğu için koşamıyordu bile. Buna benzer durumda başka bir arkadaşımın sesine benzeyen bir çocuk sınıfta bağırıyordu hoca yine baskın yapmıştı ve bağırmayan arkadaşıma sen bagirdigin için tutanak tutcam sana demişti ama arkadaşım bagirmamisti arkadaşım itiraz edince bu sefer yalan söylüyorsun diye tutcam dedi. Yani haksız yere yedik ama şu an sicile islenmedigini söyledi bidaki yakalayisinda işlemiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı