Okulda yalnız kalmak

Hocam illa sınıfınızdan arkadaş edineceğim diye şartlamayın, herhangi bir kursa yazılıp, en basitinden internet kafelerde bile sohbetin sarıyorsa arkadaş bulabilirsin.

Kurs'da en iyi şekilde arkadaş edinebilirsiniz canım. İlgi alanlarınız neydi ki?

Hocam illa sınıfınızdan arkadaş edineceğim diye şartlamayın, herhangi bir kursa yazılıp, en basitinden internet kafelerde bile sohbetin sarıyorsa arkadaş bulabilirsin.
Hocam benim sorunum birisiyle ilk tanıştığımda ona yavaş yavaş ısınıyorum. Böyle hemen hızlıca espriler falan havada uçmuyor bende

Kurs'da en iyi şekilde arkadaş edinebilirsiniz canım. İlgi alanlarınız neydi ki?
Kickbox ve Ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama ben avşarım ve avşar halayı dediğimiz olaya bayılıyorum bu yüzden Folklör kursuna hep gitmek istemişimdir

Ne güzel işte. Bu tür kurslara yazılabilirsiniz. De, kaliteli yerler olduğuna dikkat edin.

Sezebilirsiniz muhtemelen fakat belirtmek istedim, ilk başta bazı insanlar sana kötü falan gelebilir, seni sevmeyebilirler. Yani kötü insanlar olabilir diyorum. Emin olun ki, orada birçok insan var. Tek bir kişide odak kalmayın yani arkadaş olacağım diye.

Başka sınıflara bir göz atabilirsin, ama önce bir ortamı analiz et muhabbeti, kişiliği sana göre mi diye. Bir de geçmişi unutmak lazım, önüne bakman gerek ki geride kalma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…