Okulda yalnız kalmak

Yani kurs olurda birisinin yanına durduk yere oturmak çok garip geldi 😀

Sınıfta 40 kişi var ve aslında belli bir arkadaş grubum var ama hepsinden nefret ediyorum. Sadece yalnız kalmamak için onlarla beraberim. Okulun kapanmasına az kaldı belki nakil aldırır baştan yeni bir arkadaş grubu yaparım kendime. Yani anlayacağınız benim şu anda bu hayatta güvenecek dost diyebileceğim hiç kimse yok. Derdimi paylaşabileceğim kimse yok.

Kurs'da en iyi şekilde arkadaş edinebilirsiniz canım. İlgi alanlarınız neydi ki?
 
Hocam illa sınıfınızdan arkadaş edineceğim diye şartlamayın, herhangi bir kursa yazılıp, en basitinden internet kafelerde bile sohbetin sarıyorsa arkadaş bulabilirsin.
Hocam benim sorunum birisiyle ilk tanıştığımda ona yavaş yavaş ısınıyorum. Böyle hemen hızlıca espriler falan havada uçmuyor bende

Kurs'da en iyi şekilde arkadaş edinebilirsiniz canım. İlgi alanlarınız neydi ki?
Kickbox ve Ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama ben avşarım ve avşar halayı dediğimiz olaya bayılıyorum bu yüzden Folklör kursuna hep gitmek istemişimdir
 
Hocam benim sorunum birisiyle ilk tanıştığımda ona yavaş yavaş ısınıyorum. Böyle hemen hızlıca espriler falan havada uçmuyor bende.

Kickbox ve ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama ben avşarım ve avşar halayı dediğimiz olaya bayılıyorum bu yüzden folklor kursuna hep gitmek istemişimdir.

Ne güzel işte. Bu tür kurslara yazılabilirsiniz. De, kaliteli yerler olduğuna dikkat edin.

Sezebilirsiniz muhtemelen fakat belirtmek istedim, ilk başta bazı insanlar sana kötü falan gelebilir, seni sevmeyebilirler. Yani kötü insanlar olabilir diyorum. Emin olun ki, orada birçok insan var. Tek bir kişide odak kalmayın yani arkadaş olacağım diye.
 
Merhaba geçen sene farklı bir okuldaydım ve o zamanlar tüm sınıfla hatta okulun belli bir kısmıyla çok yakındık. Sürekli beni bir yerlere çağırırlardı ama ben gitmek istemezdim. Sosyal medyadan akşama kadar konuşurduk ama bu yıl başka bir okuldayım ve buradaki arkadaş ortamını hiç sevmedim. Herkesten nefret ediyorum ve eski arkadaşlıklarımı özlüyorum ama fark ettim ki bana okuldan gittim gideli hiçbiri mesaj atmaz oldu. Sosyal biriyken asosyalliğe doğru kayıp gidiyorum ve bu durumdan hoşnut değilim. Sohbetim sarar normalde ama bilmiyorum bunu bir de başka insanlardan dinlemek lazım. Dışarı çıkmak istiyorum ama arkadaşlarım bana yazmadığı için benim de onları çağırasım gelmiyor ve birkaç kere çağırdığımda bazıları işim var dedi.
Başka sınıflara bir göz atabilirsin, ama önce bir ortamı analiz et muhabbeti, kişiliği sana göre mi diye. Bir de geçmişi unutmak lazım, önüne bakman gerek ki geride kalma.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı