Okulda yangın alarmına basılırsa ne olur?

Disiplin.

1675447601203.jpeg

Bizim özel okulda "durduk yere" basıp duruyolardı, hiç su sistemi çalışmıyordu, sadece alarm sesi vardı o kadar.

Çalışır mı konusu muamma bizim pansiyondaki buton çalışmıyordu.
Çalışıp çalışmadığını çok merak ediyordum. Ama duvardan ayrılmış ve kablolarla duvardan sarkmış şekilde duruyordu kopukluk var mı çalışır mı diye tahmin yürütüyordum. Neyse en sonunda incelerken bir üst sınıf bastı ve hiçbir şey olmadı. Meğerse benim incelediğimi görmüş. Kendisi daha önceden çalışıp çalışmamasını denemiş.

Yangın alarmı çalar. Büyük ihtimalle disiplin suçu alınır.

Yorumlardakiler çalısmıyor falan demis.

Çalışır mı konusu muamma bizim pansiyondaki buton çalışmıyordu.
Çalışıp çalışmadığını çok merak ediyordum. Ama duvardan ayrılmış ve kablolarla duvardan sarkmış şekilde duruyordu kopukluk var mı çalışır mı diye tahmin yürütüyordum. Neyse en sonunda incelerken bir üst sınıf bastı ve hiçbir şey olmadı. Meğerse benim incelediğimi görmüş. Kendisi daha önceden çalışıp çalışmamasını denemiş.

Bence biri bassa disiplin yemez gibime geliyor bir alarm için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim özel okulda "durduk yere" basıp duruyolardı, hiç su sistemi çalışmıyordu, sadece alarm sesi vardı o kadar.

Benim okuduğum okulda benzer durumdaydı tek farkı bizim butondan ince bir zil sesi geliyordu basan kimseye bir şey olmadı sene sonu boyunca o butona basan çok öğrenci gördüm onlarada bir şey olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı