Okulda yangın alarmına basılırsa ne olur?

Benim okuduğum okulda benzer durumdaydı tek farkı bizim butondan ince bir zil sesi geliyordu basan kimseye bir şey olmadı sene sonu boyunca o butona basan çok öğrenci gördüm onlarada bir şey olmadı.

Yorumlardakilerin bazıları disiplin diyor bazıları bir şey olmadı diyor. Sanırım denemek en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlardakiler çalısmıyor falan demis.

Bence biri bassa disiplin yemez gibime geliyor bir alarm için.

Okulunuza bağlı bence ortaokul ise belki ama liseyse heleki nitelikli ve disisplinli bir liseyse mudur yardımcısının çayını içeceğiniz kesin.

Disiplin kadar abartaklarını sanmıyorum ama belki tutanak kınama vs.

Yorumlardakilerin bazıları disiplin diyor bazıları bir şey olmadı diyor sanırım denemek en iyisi.

Hocam kimi okulda bu sistemler çalışmıyor ama çalışanına denk gelirseniz sorun olabilir bir de bu yangın butonlarının önünde cam oluyor sanırım sizin basacağınızda bu cam bulunmuyor ayrıca basacaksanız okul çıkışında kalabalıkta yapıp hemen kaçın böylece yakalanma ihtimaliniz azalır

Ayrıca basmanızı önermiyorum eğer çalışıyorsa durduk yere ceza vs almanızı istemem.

Bizim okulumuzda gereksiz bir durumda yangın düğmesine basılmasında disipli işlemi yapılcağı yazıyor acaba e kadar doğrudur.🤔

Hocam kimi okulda bu sistemler çalışmıyor ama çalışanına denk gelirseniz sorun olabilir bir de bu yangın butonlarının önünde cam oluyor sanırım sizin basacağınızda bu cam bulunmuyor ayrıca basacaksanız okul çıkışında kalabalıkta yapıp hemen kaçın böylece yakalanma ihtimaliniz azalır

Ayrıca basmanızı önermiyorum eğer çalışıyorsa durduk yere ceza vs almanızı istemem.
Hocam beni tanımadığınız halde çok şevkatlice ve samimi bir sekilde yazdığınız için tesekkürler mutlu oldum çok efendi birsiniz

Bizim okulumuzda gereksiz bir durumda yangın düğmesine basılmasında disipli işlemi yapılcağı yazıyor acaba e kadar doğrudur.🤔
bilemiyorum acaba biri denermi biri denerse eğlenceli olur :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı